Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 18-03-2014, 23:57   #121
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju
Uobičajeno Re: Aspire BDC

Meni je BDC osnovni klir ( ostale koristim povremeno ) , DB radim u proseku na 5-7 dana sa dnevnom potrosnjom od 3-4ml , kada se podesi kako treba radi kao sat , ukoliko sumnjate u moje reci ponudite mi na PP otkupicu sve bdc-ove koji imaju preko 2ml kapaciteta

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-03-2014, 00:01   #122
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,645
Pohvaljen: 3,385
Nivo reputacije: 459
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

I ja koristim Vapeonly Aspire BDC CE5 oko mesec i po - sa prvom glavom a perem i DB na nekih 10 dana....pa radi i radi. Meni je nekako takav vintage osječaj kar ga parim jer dodaje svakoj aromi nekakvu "analognu" notu ne u smislu zagorakisa nego kao ono "udari jako pa malo levo desno neprecizno" zbog toga kad ga poredid sa recimo PT2 mini koji daje dosta precizniju aromu a možda ponekad i sterilnu preciznu...pa tad uzmem Aspire BDC i zapušim ko čiča ispod lipe...onako u oblake ....ali sa najmanje 4V na twistu...bolje da idem na spavanje prije nego odkrijem još nešto

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-03-2014, 23:11   #123
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 113
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Ovo što pišete vezano za aromu ima veze s polifilom. Kad se zameni isti mešom, nema problema - aroma je vrlo dobra.

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-03-2014, 16:19   #124
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,645
Pohvaljen: 3,385
Nivo reputacije: 459
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

Koji polifil?
samo gornji - onaj koji se skida sa poklopcem kad se radi DB ili donji?
kakakv mesh?
#400?

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-03-2014, 15:55   #125
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 113
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Polifil gornji u kapici (ne kod atomizera) - napravi se istih dimenzija (ili za dlaku duži) kao polifil. Ne mora da se oksidiše, ali je bitno da lepo prianja na zidove kapice kako se ne bi dodirivao sa atomizerom. Kad se čisti samo se opere i osuši.
Nemam pojma koji meš, onaj koji imam trenutno

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-04-2014, 16:36   #126
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 328
Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju

Stavio sam vatu umesto polifila i radi ko zmaj.Treba staviti vrlo malo vate jer veca kolicina gusi.

Maut tu lang inhejl
A kuma misa ish a kush la Karpin, hej Dzo strndje lampa k vin Indijanci.
Bil fji mirnik s nu ucrup urjekilji
Puk. Hans Landa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-04-2014, 21:51   #127
vladimirl
Nov član

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 45
vladimirl je na dobrom putu

Gde nabaviti taj mes pošto sam i ja primetio da je problem u fabričkom kad se opere par puta?

Послато са LT26w уз помоћ Тапатока

vladimirl nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-04-2014, 10:17   #128
scooter
Moder

scooter's avatar

E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Mozda ce nekom znaciti , kada mi se pohabao fabricki polifil uzeo sam vlaznu maramicu , isekao trakicu oprao u alkoholu i stavio mesto polifila , deluje mi kao slican materijal i radi posao

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-05-2014, 16:54   #129
alexdja
Senior

alexdja's avatar

Registrovan: Apr 2014
Pohvala: 1,424
Pohvaljen: 758
Nivo reputacije: 168
alexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Nove Kanger BDC glave

Radim dry burn i na aspire glavama, ali vremenom je sve veći problem zagorevanja one izolacije oko grejača (ako je to polifil na njega milsim) kome ne razumem svrhu...

Možda je neka toplotna izolacija i možda ima smisla, ali puno ometa čišćenje...

Nema više divljeg bučka.
alexdja nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-05-2014, 17:16   #130
5thREON
Veteran

5thREON's avatar

Godine: 47
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 326
5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju

cini mi se da je upravo taj polifil odgovoran za ujednaceno natapanje grejaca.

JaZoja
5thREON nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-05-2014, 17:39   #131
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 722
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 136
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

Ajd da plagiram imagenovu sliku
Ako mislis na ovo sto je na slici dva on sluzi za natapanje,samo se zameni meshom i pici.Uz redovno odrzavanje meni je glava trajala tacno mesec dana,mozda bi i vise ali sam imao zelju da probam da premotam.
Ako mislis na ono skroz dole,e to ne bih znao cemu sluzi,mozda ko sto kazes je neka izolacija.Ali meni licno nije smetala kod dry burna
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-05-2014, 17:42   #132
alexdja
Senior

alexdja's avatar

alexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalualexdja je za svaku pohvalu

Dakle, ne znam šta je polifil, ali mislim na ovo:

..ne na ovo:

Koja god da je svrha (a pošto je izolator u pitanju, mislio sam da je toplotni...) strašno smeta kod dry burna -a i gotovo da je nemoguće uraditi isti bez zagorelog ukusa nakon čišćenja, a probao sam i da ga nakon toga držim u alkoholu, pa vodi, pa sušenje...

Pomogne, ali se oseti...

Slike @Imagine

Nema više divljeg bučka.
Staro 04-05-2014, 17:50   #133
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 722
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 136
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

Meni iskreno nije pravio probleme i nisam imao nikakve neprijatne ukuse,mirise
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-05-2014, 18:00   #134
alexdja
Senior

alexdja's avatar

Pa šta znam, koristim dosta Mentalove tečnosti koje nisu tako intenzivne, pa osetim svaki prizvuk bilo čega drugog, tako da mi i klir i grejač moraju biti apsolutno čisti da ne bih osetio nešto drugo...

A ovo se oseti nešto kao miris vode iz pegle, pomešano sa malo zagorelog dima plastike (kao kod **** šlusa )...

Nema više divljeg bučka.
Staro 04-05-2014, 18:13   #135
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 49
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 341
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju

Ono sa hybridovog posta je polifil, a ovo sa zarezima je bužir za električnu i donekle toplotnu izolaciju, za slučaj da grejač dodirne zid glave. Ima ga i u Vision V3 glavama, i ako pustite da se i on zaprlja pre dry burn-a, dobićete dugotrajan zagoreli ukus uz aromu. Ako perete grejače na nedelju dana potapanjem u alkohol pre dry burna nemate problem. Ako vam je već prljav, rastavite glavu i izvadite taj bužir, i posle sastavljanja pazite da grejač ne dodirne zidove glave. I na taj način problem je opet rešen, a moje reči su iz ličnog iskustva sa prvom glavom koju sam čistio. Posle 2 dana sam poludeo od zagorelog ukusa, rastavio glavu, izvadio bužir i zagoreli ukus je nestao.

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:53 sati.