![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#106 |
|
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Ivona7 nikakva tajna izvoli ciscenje BDC glave , da napomenem ja nisam vadio polifil iz metalnog prstena kada sam radio dry burn
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-ar4spVPLWY |
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2014
Godine: 49
Pohvala: 80
Pohvaljen: 53
Nivo reputacije: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O, blagodarim! Nego, ja pročitah negde da na ovim glavama ne sme da se radi dry burn, pa sam zato bila u neverici da postoji način da se ovo čisti. Hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Iskusan član
Pohvala: 10
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() ![]() |
nzm dal samo ja imam problem sa ce5 bdc, posle ned dana postane nikakav ukus, bilo koja aroma da se sipa u kliru :s bas je odvratno ? :SO
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 37
Pohvala: 163
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 76 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da li si cistio glavu ili si samo menjao tecnosti bez ciscenja pa se to sve izmiksovalo u onom polifili ...
|
born to fish
|
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 45 ![]() |
Kolega I mene interesuje da li si cistio posto je I moj problem nema nikakav ukus bez obzira na aromu? Sve u svemu pare ima za mene dovoljno bez problema ali arome I ukusa nista
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Veteran
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ukus nije zagoreo, metalni, cudan (ako je to, resenje je ciscenje i dry burn) , ako nije to nego ukoliko aromu skoro da ne osecate moze biti da ste navikli na tu aromu, valja je promeniti, medjutim posle nedelju dana koriscenja kliromizera neophodno je ciscenje i dry burn vase opreme!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvukao vam se plastični tank iz metalnog prstena što se šrafi na osnovu kliromizera. Uzmite klir uspravno, na palcu da bude osnova a usnik na kažiprstu - i stisnite da se vrati nazad u ležište. Onda će raditi kako treba
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Senior
Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma kakvi, ja to što kažeš probao ista priča.Arome nema samo neki metalni ukus.Izgleda da ovaj bdc sistem ne valja
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Ego-T Master
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se, izgleda
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1021 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gospodine Shaka, danas ste posebno fini i usluzni
|
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Ego-T Master
Ne znam šta mi je, sam sebe ne prepoznajem
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 46
Pohvaljen: 64
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već par meseci koristim 2 bdc atomizera, povremeno, da budem iskren. Rade i dalje kao sat. Onaj beli omotač sam zamenio meshom i, naravno, pri svakoj probeni tečosti otvaranje i dry burn. Još uvek koristim prve glave tako da priča da bdc sistem ne valja pada u vodu...
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#118 |
|
Senior
Nivo reputacije: 119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ne znam baš ali ovde više korisnika bdc-a ima isti problem sa aromom.Sa novom glavom radi super par dana i onda truba,možda treba db da se radi češće
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Senior
Pohvala: 91
Pohvaljen: 164
Nivo reputacije: 79 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda da je kome kakva glava zapadne... zena i ja koristimo ce5 vise od mesec dana, grejac u njima je i dalje onaj koji je dosao uz klir i sve radi kao sat na oba.. ne radim dry posle svake promene tecnosti, jednom nedelkno samo isperem vrucom vodom klir i glavu.. i nemam tih problema da mi svaka tecnost ima isti ukus..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
|
Vision Spinner II 1600 + VapeOnly CE5 BDCC / ASPIRE ET-S BDC Gold Ducat, Old Harbor, RY4, Esplendido.... |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Senior
Tri glave sam promenio misleći da je neka zapala falš medjutim nije to u pitanju a šta je djavo bi ga znao...
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|