Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 11-02-2014, 19:35   #91
Impuls
Senior

Impuls's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 62
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 187
Impuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvaluImpuls je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Aspire BDC

Potvrdjujem sto se tice "lepog i slatkog" :-)
BDC nisam vadio iz usta, a posebno od kako sam namotao "triple twisted coil" na T3 i stavio vatu, dosipam i dosipam i sve cesce se upustam u "chain vaping session"
Impuls nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 12:20   #92
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,645
Pohvaljen: 3,385
Nivo reputacije: 459
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

e - pa zarazili i mene sa ovim Aspire BDC i naručio u Nova S i CE5 izdanju sa glavama od 1,8 Ohma pa da vidimo da li šiša PT3

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 12:41   #93
milankomsa
Senior

milankomsa's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 37
Pohvala: 163
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 76
milankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosi

izgleda da sam prerano izneo utiske. odusevljenje je prestalo kada sam umesto svoje tecnosti sa otprilike 70% vg nasuo dekang ry4 . ne lezi mi nesto da ga pijem ,dok ga parim sve je ok a najvise me nervira sto tu ne mogu nista. mozda neka druga glava nece da curi, al ja nemam drugu , pa sam sad u dilemi da li dati 1500din za 5 novih ili uzeti pro tank za te pare i premotavati ko covek

born to fish
milankomsa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 12:58   #94
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

A sto 5 novih , ti uzmi samo jednu A tu staru probaj da nabudzis , neki su stavljali mesh i vise im ne curi ( nadji na forumu ) ..

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 13:11   #95
milankomsa
Senior

milankomsa's avatar

Godine: 37
Pohvala: 163
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 76
milankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosimilankomsa ima čime da se ponosi

gde u bg uzeti samo jednu? ne isplati mi se da placam postarinu za jednu glavu pa makar to bilo i preporuceno pismo od 80din ..

born to fish
milankomsa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 14:10   #96
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 49
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 121
NeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosi

Pazi, ja sam zbog njega napravio zapper... :-)

NeptunZuti nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 22:34   #97
Argentto
Senior

Argentto's avatar

Pohvala: 91
Pohvaljen: 164
Nivo reputacije: 79
Argentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosi

S obzirom da planiram da kupim 2 bdcc klira VapeOnly E-Pen i VapeOnly CE5, imam jedno pitanje za iskusnije kolege. Imam za sad joy eGo-T upgr. 1000 bateriju i imao sam u planu da kupim jos jednu istu. Kako vidim ovde da ta baterija nije bas srecno resenje za BDCC klir, da li bi mi bolji izbor bio Vision Spiner ?
U tom slucaju bi VS koristio za BDCC a eGo za 2,4 cc...

Vision Spinner II 1600 + VapeOnly CE5 BDCC / ASPIRE ET-S BDC
Gold Ducat, Old Harbor, RY4, Esplendido....
Argentto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2014, 23:19   #98
Imagine
Veteran

Imagine's avatar

Registrovan: Feb 2013
Godine: 53
E-cig: VOOPOO Drag S i Argus MT
Pohvala: 1,501
Pohvaljen: 2,237
Nivo reputacije: 380
Imagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputacijuImagine ima reputaciju

Imam oba klira i oba sam probao na Joyetech eGo-T pass bateriji i nije to - to! Na VV VW MOD-u je TO - TO. Jednostavno traze vise snage/voltaze, ali daleko od toga da nije parljivo na eGo baterijama, samo sam ja postao vise razmazen od kada sam presao na MOD-ove. Ako vec kupujes dodatnu bateriju, ne vidim da mora biti ista kao i prethodna, pa je VV baterija dobar izbor (korak dalje u parenju ).

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2

Imagine nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-02-2014, 23:38   #99
Argentto
Senior

Argentto's avatar

Argentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosiArgentto ima čime da se ponosi

Ja sam Vision gledao u startu, ali odustao zbog velicine.. a opet twist nisam hteo zbog kapaciteta Ali eto, sad kad sam resio da probam BDCC izgleda da mi Vision ne gine Onda sam resio dilemu, definitivno Vision za BDCC a ego ostavljam za 2,4 cc... Hvala na pomoci

Staro 16-02-2014, 11:12   #100
Argentto
Senior

Argentto's avatar

Od sinoc uz T2 paralelno koristim i VipeOnly CE5 BDCC pa da iynesem neke svoje prve utiske... Klir na eGo bateriji izgleda neuporedivo lepse... S tim sto je veliki pa na zeninoj 650 bateriji deluje malo smesno... ali opet neuporedivo lepse nego T2..
Sinoc sipana moja omiljena tecnost (shade) i posle prvog povlacenja... gledam klir, pa u T2.. pa uzmem bocicu reko da nisam pogresno sipao... Totalno drugi dozivljaj u pozitivnom smislu... Pare kao iz lokomotive, aroma se neuporedivo jace oseca..
Inace na T2 koristimo 24 mg nikotina, na BDCC mi je to jako...
Para malo hladnija nego na T2 ali meni izuzetno prija... Sve u svemu ja sam prezadovoljan
E sad... cini mi se da trosi tecnost osetno vise nego T2... ili se meni previse dopalo pa sam mnogo vise pario, nisam siguran
Malo nezgodniji za punjenje od T2 ali nije neki veliki problem...

Staro 16-02-2014, 11:22   #101
scooter
Moder

scooter's avatar

scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Osetno vise ne , mozda do 10% max , svidja ti se pa cimas vise

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Staro 16-02-2014, 11:56   #102
ivona7
Iskusan član

ivona7's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: ONYX 75W tm
Pohvala: 80
Pohvaljen: 53
Nivo reputacije: 57
ivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putu

I ja imam utisak da BDCC e-pen troši osetno više tečnosti, čak sam prvo bila ubeđena da od 2.2 zapremine u nju može da se sipa samo 1.2 do granice, delovalo mi je neverovatno da može da se ubije navedena zapremina tako brzo .. Ali je super, sviđa mi se što je aroma kultivisnija nego na T2. Ne sviđa mi se što teško da može da se čisti glava, mada crknuta može relativno lako da se reparira

ivona7 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2014, 12:03   #103
scooter
Moder

scooter's avatar

Pa sad sto se tice ciscenja i nije bas toliko tesko + BDC barem kod mene je izdrzao duplo duze nego na primer T2 do prvog ciscenja

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Staro 16-02-2014, 12:13   #104
ivona7
Iskusan član

ivona7's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: ONYX 75W tm
Pohvala: 80
Pohvaljen: 53
Nivo reputacije: 57
ivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putuivona7 je na dobrom putu

pa kad nije teško, onda odajte tu tajnu, što ste sebični .. na netu sam našla tek dva tutorijala (unofficial), od kojih je jedan kralj objašnjavao kako u koracima, a nakon pranja i kuvanja, koristi i medicinski alkohol msm, svaka njemu čast, ali ja bih svoja pluća oslobodila takve čistoće, prilikom isparavanja

ivona7 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2014, 13:58   #105
Saul
Iskusan član

Saul's avatar

Pohvala: 386
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 73
Saul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosiSaul ima čime da se ponosi

Ja ne komplikujem mnogo oko tih glava, kad se smanji kolicina pare (posle 10-ak dana) 2 minuta drzim pod mlazom tople vode, pa 5 minuta ubacim u dzezvu da se otkuva, pa opet 2 min pod mlazom vode. Fenom osušim glavu i vraćam u klir.
Tako oprana glava mi traje oko 7 dana, pa ponovim postupak. Posle 3-4 tretmana glava u smeće a nova na klir. Uglavnom, u zavisnosti od količine i vrste tečnosti zna da potraje od 20-30 dana, što mi je prihvatljivo. Nova košta 355 rsd.
Probao i dry burn i odustao. Iz razloga što se grejači neravnomerno prljaju, a donji grjač se ne vidi. Desi mi se da se gornji grejač užari posle par zagrevanja, a sa donjeg kulja dim i posle dvadesetog.
Svako dobro.

Edit by I: Obrisan nepotreban citat. Saul nema potrebe da citiras kad odgovaras na poslednji post. Svi znamo da se tvoj odgovor odnosi na njega. Citiras jedino kad post nije neposredno pre tvog, pa se ne zna kome upucujes poruku.
Saul nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 04:54 sati.