![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#46 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 62
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo motanje mi ne izgleda komplikovano. A da se namota microcoil sa pamukom?
![]() Usput, danas sam narucio dve rezervne glave od Totally Red po ceni 350din/komad. Takodje imaju i clear, ali pod nazivom CE5 BDC. Clear ima plasticni mouthpiece, pa ko ne voli metalni, etooo... Pozdrav. |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 10
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 55 ![]() ![]() ![]() |
ja korstim vec 5 dana taj ce5 bdc od totaly-a i za sad je super
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#48 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Godine: 52
Pohvala: 1,763
Pohvaljen: 1,306
Nivo reputacije: 243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj' posle ovih par nedelja koriscenja Vapeonly/Aspire ET-S BDC-a, da kompletiram utiske...
Elem... u sustini dobar, kvalitetan klir. Karakterise ga konstantan rad, bez trzavica, dry hit-ova, curenja i slicno. Iz nekog razloga glava od 1.8 Oma ne radi bas nesto posebno dobro na ego bateriji. Tek na modu, na nesto visim naponima, radi odlicno. Znaci, parenje na klasicnim ego baterijama zaboravite. Daje osetno topliju paru od svih bottom coil klirova koje sam imao prilike da probam. Nije kao na top coil, ali dosta blizu. Kao jedinu objektivnu primedbu naveo bih to da mi nije nista bitno bolji od na primer Mini ProTank 2, a sa druge strane glave su mu neprakticnije za ciscenje i motanje od single coil glava, tako da ociglednu prednost ima jedino za one koji ne vole da se bakcu ciscenjem i motanjem glava, vec kupe i zamene... i naravno za one koji vole topliju paru. Da me neko ne shvati pogresno, ovaj BDC klir je stvarno odlican, ima odlicne performanse kada je na adekvatnoj bateriji, ali za moj ukus previse cimanja oko odrzavanja. |
|
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 52
Pohvala: 232
Pohvaljen: 304
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zna li neko gde ima da se poruči originalni aspire bdc, na fasttechu ga nema?!
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Moder
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogu li zamoliti za utiske sada vec posle nekog vremena koristenja za ce5 bdc od totaly-a ?
Posebno me interesuju mane .. hvala |
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Iskusan član
Evo ja cu izneti svoje utiske, pocetnik sam vec mesec dana...koristim od pocetka Ce5 Bdc od Tottaly-a.
Za sada, sto se tice karakteristike, odlicna para, obimna, th dobar, bez curenja ili slicno, koristim ga na klasicnim joytech ego t bateriji, meni dobar,daje onako mlaku paru, bar se oseti po malo, imao sam problema sa prstenom na kliru koji za koji se srafi za baterija, koji se odlepio posle 5 dana, ali je resen lepkom i od tada super. Mane po meni bi bile kao pocetnik koji je malo u ovome, sto su glave ne prakticne za ciscenje, i dry burn-a, iz razloga sto gori fiber koji se nalazi unutra, ako se radi dry burn, probao nije pristupacno za premotavanje, napravljeno je tako da se menjaju glave bez premotavanja i slicno (mora da se zaradi)skupe glave bar meni za razliku od drugih , za sada i dalje radi ona glava koju sam dobio, uz ciscenje na 3-4 dana, pranje vodom, i alkoholom... mozda sam nesto zaboravio ali tjt u sutini
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Iskusan član
Glava jeste bdc, a klir ne znam, po meni jeste aspire,zavisi koj klir,ovaj 4ti msm da je aspire :O
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svih 5 na toj slici su Aspire.
Ne mora da bude striktno Apsire posto ih ima u prodaji i pod imenima Vapeonly, Anyvape i jos nekim, a svi koriste iste glave. Osim toga kada se kaze Aspire BDC, misli se na citavu kolekciju vrlo razlicitih klirova kojima je jedino glava zajednicka. |
|
"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tacno, sem sto je Nautilus iz iste kuhinje ali mu glava nije ista kao ostale BDC glave.Nesto nevidoh kod TR na sajtu neki iz Aspire BDC familije klireva, sem onog (koji je nesto drugo) Gemini-ja sa "criss cros" :rolleyes: motanjem grejaca.Mozda ne vidim dobro
Ako gresim neka me Dalibor ispravi ili neka osvezi sajt :thumbup:Aspire modeli origigi ![]() Bitno je da je u njima ovo ![]() I Kangerovih kopija BC klirova ima raznih i glava za iste e sad dal' rade isto ![]() A slazem se da je cena glava malo veca i to dovodi u pitanje isplativosti ovih klireva (barem kod nas). |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 54
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Moder
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 462 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |