![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Banned
Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 50
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pošto sam bio neizmerno napadnut na tu temu, voleo bih da se to razjasni.
Od mene se zahteva SOLIDAN dokaz da su autentične, i ljudi se sprdaju sa tom tezom. Neko sa više a neko sa manje ozbiljnosti (doduše, taj sa manje ozbiljnosti generalno ima tendenciju da - uleti u svaki topik, lupi neki nonsens, krajnje irelevantan i nesadržajan, ne čak ni zabavan... Pa ostane živ. Prepoznaće se sam.) Ja MISLIM da jesu. Da tvrdim ne mogu. Mogu samo da kažem na osnovu čega mislim - prodavac je iz EU! Zemlje u kojoj važe daleko rigoroznija pravila tržišta nego u Kini i Turskoj, odakle potiče 99% klonova. Da NKON prodaje klonove, popio bi multimilionsku tužbu od strane Sonija, Samsunga, Sanyo-a i inih. Od te teze bih počeo i sa tom tezom bih završio. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 54
Pohvala: 756
Pohvaljen: 4,285
Nivo reputacije: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikada nisam tvrdio da NKON prodaje fake baterije. Samo sam te pitao jesi li siguran da su authentic. Mene jedna vrlo jednostavna stvar tera na sumnju da su baterije različitog kvaliteta za EU tržište i za ostatak sveta.
Primer: vtc6 baterija za EU košta 5.75€ sa porezom, kad odbiješ 21% poreza koliko je u Holandiji dobijaš cenu od 4.30€. Ta ista baterija za NON EU tržište košta 3.95€(naravno tu su cene bez poreza). Misliš da su Holandezi toliko velokodušni pa istu bateriju prodaju nama jeftinije i odriču se zarade. Ne verujem. Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako je bitno biti 100% siguran u autentičnost, pogotovo kada su baterije u pitanju. Tu nema šale, niti je poželjno štedeti na istim.
NKON važi za reputable prodavca, što naravno ne mora da znači da im neće proleteti neki fejk batch. Bitno je da kupac ume da prepozna lažnu bateriju kako bi bio siguran da ga neće izdati ili uništiti mod, punjač ili sobu. Uvek bi pre kupovine trebalo videti da li na tržištu postoje i lažne baterije, klon onih koje nameravamo da kupimo i način kako ih razlikovati od originala. Da li je u pitanju hologram, štampa zdesna na levo ili nešto treće, pre upotrebe je obavezna inspekcija. Naletao sam po netu na prepiske sa Arjenom i neke da ih tako nazovemo dokaze da su od tri baterije sa NKON-a dve bile okej a treća imala znake lažulje, ali to naravno ništa ne mora da znači, to bi mogao biti samo pokušaj da se diskredituju od strane konkurencije. Najsigurnija opcija je kupovina u prodavnici gde možeš pre nego što platiš da vidiš ili potražiš znake fejk baterije. Sve drugo je može biti, ali ne mora da znači. Baterije stižu iz Kine, ko može da garantuje da na svaku devetu neko nije ubacio desetu koja je na prvi pogled ista a ustvari prepakovana roba. Ja se ne bih uzdao ni u to da će na NKON-u ili bilo gde da primete sitne razlike u baterijama koje razdvajaju original i fejk, ako uzmemo u obzir koliko oni ćelija dnevno pošalju u prodaju, bez obzira na to koliko je respektabilna firma u pitanju, uvek ima prostora za grešku koju u većini slučajeva primeti kupac. |
|
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,118
Pohvaljen: 2,686
Nivo reputacije: 401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#5 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, to sam i ja video, ali kao što rekoh može da bude i potureno od konkurencije, nije nikakav dokaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja isto mislim da su authentic, zbog svih razloga koje je naveo Smeagol
|
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,771
Nivo reputacije: 1042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A na svakoj bateriji pise, bar LG, da se ne koriste u elektronskim cigaretama.
Cak i na ovim u domaćim radnjama. Na NKON tesko da valjalju fake, to je sve sto prodaju uz punjace. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
Zato samo SлmSvng. 😀
Sent from my T03 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 52
Postovi: 3,332 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
По мојим искуствима са НКОН, батерије су добре (оригинал) по мом мишљењу.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца |
|
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 50
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da baterija koja je teska oko 40 grama i koja radi posle skoro pa godinu ipo skoro isto kao i na pocetku ne moze da bude laznjak.
A i ako jeste,ja sam apsolutno zadovoljan.Neka potraje jos pola godine(a u kakvoj je kondiciji potrajace i duze) i sta da ocekujemo vise?Neka mi posalju opet "laznjak" slicnog kvaliteta,nemam nista protiv.😂 Koristim LG i Samsung a sada sam namerno porucio Panasonic i Sanio bas da vidim kakve su i one. 4 baterije oko 17-18€ sa sipingom i to dobre. Korektno. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije tema ali moze nekome da pomogne.
Kod:
https://www.akkuteile.de/ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kako da platis ako izaberes Srbiju?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 50
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teza 2: zvanican odgovor NKONA.
Slabija teza od keca (EU. tacka. el prodajes klonove - ide tuzba. tacka. ne postojis. tacka.), ali ako se prica o njihovim baterijama red je da se i oni pitaju - kratko i jasno: Teza 3: ne igrati se sa korisnickim iskustvom Teza 4: ne igrati se sa SIGURNOSCU i POUZDANOSCU. Sto je i najvaznija poenta ovog topika. = NKON baterije su autenticne baterije. (Tačka.) ![]() To sto vecina pazari iz Kine i Turske ne znaci da neko ko hoce autenticnu bateriju ne moze da je nadje - pa i na NKONu. Trzisna pravila su u EU daleko strozija nego u... pomenute dve zemlje. Jednostavno: ne bi postojali da prodaju fejkove. ZGAZIO BI IH: svako od proizvodjaca. Jednom tuzbom bi otisao katanac na vrata celoj firmi. Ja se s tim (autenticnostcu, tuzbom, losim iskustvom korisnika, reputacijom) ne bih olako igrao... ni iz Srbije, a kamoli ne iz Holandije. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontaktiras ih da ti posalju PP invoice. Ne znam da li jos to rade ali cim stoji i Srbija ne vidim sto ne bi. Zadnji put sam iz Srbije narucio od njih pre 2 godine, proslo leto sam narucio u Italiju pa ne znam da li su nesto menjali.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha.. pa vidim sve ostale zemlje EU kad se izaberu dobijes opciju da izaberes nacin placanja, kad odaberes Srbiju dobijes gresku na sajtu
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|