![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#121 |
|
Moder
![]() Registrovan: Apr 2013
Godine: 64
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 583 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako preskochish plochicu, onda u principu imash mehaniku na 5v ako prichamo o napajanju od kompa. Stavi jachi taster i to je to. Izlaz od 5v sa usb-a ti nece pomoci za jednostavniji passtrough. Nema dovoljno ampera
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 40 ![]() |
Interesuje me kakva je situacija sa popravkom Aspire baterija,konkretno Aspire CF G-Power 1300mAh i Aspire CF VV 1600mAh,da li uopšte mogu da se poprave i da li je neko uspeo da ih otvori?
Obe su prestale da rade po isteku garancije,ova od 1600 mah je prestala da radi prilikom prvog pada na beton,ne daje znake života a kada je zakačim na punjač zablinka 3x i posle svetli narandžasto dok na punjaču i dalje sija zelena. P.S. nadam se da je pitanje u pravom delu foruma.
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 43
Pohvala: 2,607
Pohvaljen: 2,512
Nivo reputacije: 425 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam jedan ego obican, mislim da je 650 mah kanger, rebrendiran! Rekao bih da je celija vrisnula. Kada ga zavrnem na punjac zablinkuje tri puta, pa posle 1-2 min opet, a lampica na punjacu signalizira zeleno. Kada zavrnem ati na prvi klik blinka. Da li u kantu sa njom ili da saljem nekom?
P.S. Moja prva baterija, sa njo sam poceo da parim
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 875
Nivo reputacije: 246 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U kantu, ne isplati se to popravljati kad za par dolara mozes da kupis slicnu ego bateriju na FTu.
|
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|