Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti
Zaboravljena šifra? Registracija

Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 03-01-2022, 18:10   #1
lakicevic
Iskusan član

Registrovan: Oct 2012
Pohvala: 24
Pohvaljen: 35
Nivo reputacije: 56
lakicevic je na dobrom putulakicevic je na dobrom putulakicevic je na dobrom putulakicevic je na dobrom putu
Uobičajeno Zeus Sub 5ml

Koristim gore navedeni atomizer oko godinu dana, imao sam na lageru 20ak grejaca, sve je to radilo savrseno. Koristio sam i gotove tecnosti i one koje sam pravim. Pre 10 ak dana kupim pakovanje od 5 grejaca, zamenim grejac, sipam tecnost, pun tank, ostavim da grejaac dobro upije tecnost. Posle 10ak minuta vidim pao nivo tecnosti, dospem do vrha.Da povucem i cuje se grgotanje, skoro trecina tanka prelije u unutrasnjos grejaca. Nagnem atomizer i iscuri ta tecnost iz unutrasnjosti, izduvanim to sto je ostalo u tanku naspem tecnost ista prica, odlucim da zamenim grejac i sa drugim, trecim, petim desetim isto se desava.

Kod ovih 5 grejaca sam koristio i gotove tecnosti, misleci da nisam mozda razredio tecnost koju sam pravio ali nije to bio slucaj.

Pa razmisljam sta tu moze da pravi problem ?

Po nekom mom skromnom misljenju da tecnost u sredinu grejaca moze da dodje samo kroz vatu ili mozda sa donje strane grejaca ako je gumica na grjejacu losa ~~

Dali je neko imao slican problem i kako resiti ?

Karate klub "Dusan Stanickov" Sombor
lakicevic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-01-2022, 00:46   #2
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,310
Pohvaljen: 1,926
Nivo reputacije: 431
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju
Uobičajeno Re: Zeus Sub 5ml

Loša serija grejača

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-01-2022, 08:34   #3
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 361
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Ништа ново код заменских грејача.

Послато са Mi 9T помоћу парне машине

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-08-2022, 18:20   #4
MiCKY Ri
Nov član

Registrovan: Aug 2022
E-cig: iPower2 & Centaurus Quest
Pohvala: 36
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 10
MiCKY Ri je na dobrom putuMiCKY Ri je na dobrom putu

I ja sam bacio dva grijača zbog "preljevanja", isti tank (Zeus Sub-Ohm) i možda sličan problem s tim da je meni bacao tekućinu i van tanka - totalni nered nakon redovnog održavanja/pranja.
Jednom sedmično perem tank a grijač mijenjam nakon dvije ili tri sedmice, zavisno o tekućini (naučio me Bet )... Novi paket od pet grijača 0.4 Oma i idem ih promjeniti u oba tanka. Jedan "preljeva" i "zaljeva" a drugi NE, dvaput je dvaput... STOP
Pogledam problematični tank, svojim frljavim vidom, i vidim ovo:

Zazor koji dosada nisam primjetio. Probam malo okrenuti u smjeru kazaljke na satu, i gle čuda (za mene čudo), razdvoji se kor (srce) na dva dijela:

Pitanje za iskusne i manje iskusne vejpere: ne bili ovdje (crvene strelice) trebao biti navoj?!
Kako god, problem sam riješio sa sljedećim alatima iz kućne radinosti:
1. kuhinjska daska,
2. kuhinjski valjak za razvlačenje tijesta,
3. ženina podloga za miša (dakako, onog od njenog laptopa :-)). Malo energije i dva kvalitetna šuta sa alatom broj 2. Rezultat je više nego "uvjerljiv" i drži već dva dana:

Kada malo bolje pogledam,od strelice prema dnu se vidi jedna kontura koja je šira u zoni Zeusove čelendre...

Svaki savjet je i više nego dobro došao... lijep pozz i sorry na davljenju. ;-)
MiCKY Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-08-2022, 18:58   #5
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,386
Pohvaljen: 1,691
Nivo reputacije: 381
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

jesi li gledao neke videe o tome na YT?
nisam imao taj ati
tako da ti odgovor ne mogu dati
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-08-2022, 19:40   #6
MiCKY Ri
Nov član

Registrovan: Aug 2022
E-cig: iPower2 & Centaurus Quest
Pohvala: 36
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 10
MiCKY Ri je na dobrom putuMiCKY Ri je na dobrom putu

Hvala na iskrenom odgovoru!
Pogledao sam dva klipa koja pomažu mom problemčiću.
Onaj koji je presudio mom "kuhinjskom ninja zahvatu" je ovaj:

U klipu je riječ o Zeusu X RTA, a u mojoj skromnoj kolekciji je osim suboma i Zeus X II RTA (mesh deck), nekako sam našao vezu sa problemčićem na 4:00... doduše, on je koristio hrđav stolarski čekić!
MiCKY Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-08-2022, 20:05   #7
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,310
Pohvaljen: 1,926
Nivo reputacije: 431
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Naravno trebalo bi da bude navoj tamo, ali nažalost živimo u takvim vremenima da sve je manje kvalitetnog čelika, dominira komprimovano rešenje, samo je pritisnut, stisnut jedan deo u drugi

ಠಿ_ಠ

Edit: kad pogledam moj omiljeni RTA iz 2015; Ehpro & Eciggity Morph Tank izrađen od SS 303, ima više od deset različitih navoja…
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:29 sati.