![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 34
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prateći forum i čitajući sve i svašta, video sam da ovde nema teme u stilu "Top Liste" za Pod Sisteme. Pošto su Top liste vrlo zanimljive (makar meni), a i videvši da se kolega @radna skela lepo dosetio da napravi ovakvu temu za M2l atomizere, tako je i meni palo na pamet da otvorim sličnu temu vezanu za pod sisteme.
Verujem da mnoge, kao i mene, zanima subjektivno mišljenje o tome koji su to najbolji Pod uredjaji prema iskustvima i zapažanjima članova foruma, pa je ova tema i zamišljena za tu svrhu - pravljenja lične "top liste" pod sistema. Bilo bi dobro izneti i neko obrazloženje zbog čega su odredjeni Podovi u toj "top listi", kao i možda koji biste to Pod izbegli i zbog čega. Nadam se da ima istomišljenika ![]() P. S. (jeste tržište pod sistema postalo malo možda i prezasićeno pojavom Pod Mod sistema kao i rebuildable podova, m2l, d2l, rdl i Aio podolikih uredjaja, pa je i klasiranje nečega kao Pod Sistem postalo malo teško, ali mislim da se moderatori neće ljutiti ako lupam Pasito stavite za top 1 iako je više Aio nego pod sistem. Sve je ovo u svrhu zabave i nije egzaktna nauka, s toga se NE treba svadjati oko sitnih klasifikacija. Ako proizvodjač kaže da je to Pod, mislim da nema dileme da je legitimno da bude u ovoj temi, ako upada u nečiju top listu naravno). Pa da vidimo! @Bet ![]() |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
e baš sam kao samoprozvana kraljica pod sistema htela da otvorim temu
![]() evo mojih top 3 trenutnih 1. caliburn neverovatna aroma za pod sistem, ketridži traju dugo, th fenomenalan, lako dosipanje tečnosti, nema curkanja itd, kompaktan, autodraw plus prekidač (pa ko šta voli) za sada all around meni broj jedan 2. renova zero sjajna aroma sa voćkama, keramički grejači koje iz ne znam kog razloga volim, ali su drugačiji i daju nešto drugačiji osećaj parenja u odnosu na pamuk, 3 režima rada, odlična baterija, kvalitet izrade 3. innokin I.O zamišljen kao zamena za juul s tim što bolje radi od juula ![]() iz nekog razloga sam dugo čekala da probaž novo 2 ali u putu su pa ćemo videti, to je to za mene za sada. probala sam još dosta pod sistema i pod modova i što se tiče pod modova vinci radi sjajno ali čekam aegis boost Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 53
Pohvala: 756
Pohvaljen: 4,284
Nivo reputacije: 785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vaporesso Podstick
Renova Zero Uwell Caliburn Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Renova zero, novo 2, Joyetech EVIO C, Innokin Sceptre po meni
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 49
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
1.Vaporesso XIRON (zavisi od tečnosti, najbolje radi sa grejačima od 0.8ohm)
2.Renova zero (voćke, kremovi...) 3.Osmall (za duvanske tečnosti) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|