Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Smart Vape
Zaboravljena šifra? Registracija

Smart Vape smartvape.store

Smart Vape

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-12-2020, 21:24   #106
Boban
Aktivan član

Registrovan: Sep 2018
Godine: 48
E-cig: uglavnom MTL
Pohvala: 29
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 29
Boban je na dobrom putuBoban je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Journey arome

Skoro su proizvođači objasnili da je u 24ml 12ml arome i 12ml PGa, zbog toga što većina koristi gotove baze od 100ml, pa se u slučaju 12ml ne dobija punih 120ml

Послато са SM-A107F помоћу Тапатока
Boban nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-01-2021, 13:49   #107
Danone
Veteran

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196
Danone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvalu

Ima tu naravno dosta vise PG-a od tih 12 ml ako je nekome vazno zbog odnosa PG-VG

Journey nije klasican proizvodjac aroma nego miksuje vec gotove arome drugih proizvodjaca i na to dodaje 12 ml PG-a..Te bazne arome koje ulaze u mix vec u sebi sadrze PG..E sad koliko je tacno PG-a u aromama verovatno nikad necemo saznati..
Danone nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-01-2021, 15:08   #108
Boban
Aktivan član

Registrovan: Sep 2018
Godine: 48
E-cig: uglavnom MTL
Pohvala: 29
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 29
Boban je na dobrom putuBoban je na dobrom putu

Pa tih 24ml tečnosti tj. arome u bočici se računa kao 24ml PGa
Boban nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-01-2021, 11:04   #109
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 227
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Journey Discovery Parliment ... ajd neka mi neko potvrdi ili .. jel ovo dodje nesto kao PallMall ili mene secanje vara ?

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-01-2021, 19:47   #110
WalterWhite
Iskusan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 34
WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Pa nisam bas siguran, vise je kao smoki sa blagim " duvanom " Nema taj duvan šmek bas, ali je suv
WalterWhite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-01-2021, 11:35   #111
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 227
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Al me sad baci u razmisljanje : A koji smoki ?
Davno, nekada davno sam probao PallMall i iskreno nikada ih nisam voleo bas zbog tog smeka. Ovo sad sa Parliment-om me bukvalno podsetilo na tu cigaru. Neka zri jos koju nedelju pa cemo videti nasta ce da izgura.

---------- Post dodan 22-01-2021 u 12:36 ----------

Al me sad baci u razmisljanje : A koji smoki ?
Davno, nekada davno sam probao PallMall i iskreno nikada ih nisam voleo bas zbog tog smeka. Ovo sad sa Parliment-om me bukvalno podsetilo na tu cigaru. Neka zri jos koju nedelju pa cemo videti nasta ce da izgura.

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-01-2021, 13:51   #112
WalterWhite
Iskusan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 34
WalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svimaWalterWhite je poznat svima

Obican onaj soko stark smoki sa kikirikijem Doduse to je moj dozivljaj bio, ali zadnji put sam ga pario pre 7-8 meseci, zabatalio sam skroz " klot duvane " ali on bas i nije cist duvan. Takodje uvek je bio zreo kad sam ga koristio, probaj posle 3-4 nedelje, mozda dobijes i ti taj utisak I doziranje na 2.5 % 60%vg A za pall mall nisam ga ni ja gotivio (ali sam ga probao naravno ) , zadnjih par god pred ostavljanje analognih koristio sam lucky strike plavi, bio mi je prebrutalan duvan i imao je taj neki lep " šmek "
Eh da, koriscen je bio na galaksiji rta
WalterWhite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-01-2021, 22:44   #113
miljushm
Iskusan član

miljushm's avatar

Registrovan: Aug 2019
E-cig: Punk 86W/Galaxies MTL RTA
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 50
miljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosi

Old captain, fenomenalna aroma. Dozirao na 3%. Realno 2% je taman. Verovatno cu je razblaziti.
Suva sljiva, cokolada, ne mogu da provalim sta jos. Za sad u berserkeru. Videcu kakva ce biti u drugim atomizerima.
Probao je posle 20 dana i moze da se koristi. Bice bolja kad odstoji sigurno. Mozda malo vise prlja grejac, ali nije problem. Jeftini su vata i zica
Pored parlamenta i west virginije omiljena aroma. Steta sto je ranije nisam otkrio.

Nego, vredi li jinx 2000 dinara? Vidim da je pominjana u ovoj temi, gledao sam i betovu recenziju.
Opet... Dosta je skupa. Plus doziranje od 10%. 2,5 puta skuplja od ostalih a dozira se 5 puta veca kolicina.
miljushm nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-01-2021, 00:35   #114
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Ja u svoje ime mogu reći da mi je Jinx među omiljenim aromama.Savršenstvo.Nije mi žao da platim 2000 din zato što je obožavam i ne koristim je svaki dan.Potraje mi 3-4 meseca tih 100ml jer pored Jinxa rotiram još oko 14-15 različitih tečnosti.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-01-2021, 01:09   #115
miljushm
Iskusan član

miljushm's avatar

miljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosi

Hvala na odgovoru. Jel postujes preporuceno doziranje?
Staro 24-01-2021, 02:13   #116
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Pa tako nekako jer od bočice arome napravim 110ml tečnost.To mu dođe doziranje oko 9%.Napunim gorila bočicu skroz do širokog dela.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-01-2021, 07:25   #117
Danone
Veteran

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196
Danone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvaluDanone je za svaku pohvalu

Može slobodno manje od preporucenog..kao i za skoro sve Journey arome 7-8% je sasvim dovoljno
Inače ako to se svidja old captain svodeći ti se i jinx..To je taj šmek.. ubedjen sam da su koristili neku juice factory aromu za mix i dodatno je obogatili

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Danone nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-01-2021, 13:19   #118
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Da li je neko probao Granma's Juice?Ako moze neki opis posto je onaj na sajtu veoma skroman.
Citat:
Originalna poruka od miljushm Vidi poruku
Pored parlamenta i west virginije omiljena aroma.
Kakva je ta Virginia,mislim da je to jedini superkoncentrovani duvan koji nisam probao?
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-01-2021, 13:36   #119
miljushm
Iskusan član

miljushm's avatar

Dosta podseca na parlament, samo malo sladja, jedva malo vise od parlamebta
U parlamentu se oseca kikiriki, taj deo ne primecujem u virdziniji.
Nadam se da ima smisla ovo sto sam napisao
Zahvalili :
Staro 24-01-2021, 17:29   #120
Chelios
Senior

Chelios's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 116
Chelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosi

Bakin đus ima dosta sličnosti sa dekinim kremom samo je čini mi se onako malo više orašastog ukusa
Chelios nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Smart Vape

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 17:57 sati.