![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Smart Vape smartvape.store |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#106 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Godine: 48
Pohvala: 29
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() |
![]()
Skoro su proizvođači objasnili da je u 24ml 12ml arome i 12ml PGa, zbog toga što većina koristi gotove baze od 100ml, pa se u slučaju 12ml ne dobija punih 120ml
Послато са SM-A107F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima tu naravno dosta vise PG-a od tih 12 ml ako je nekome vazno zbog odnosa PG-VG
Journey nije klasican proizvodjac aroma nego miksuje vec gotove arome drugih proizvodjaca i na to dodaje 12 ml PG-a..Te bazne arome koje ulaze u mix vec u sebi sadrze PG..E sad koliko je tacno PG-a u aromama verovatno nikad necemo saznati.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Godine: 48
Pohvala: 29
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() |
![]()
Pa tih 24ml tečnosti tj. arome u bočici se računa kao 24ml PGa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 227 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Journey Discovery Parliment ... ajd neka mi neko potvrdi ili .. jel ovo dodje nesto kao PallMall ili mene secanje vara ?
|
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa nisam bas siguran, vise je kao smoki sa blagim " duvanom "
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 227 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Al me sad baci u razmisljanje : A koji smoki ?
![]() Davno, nekada davno sam probao PallMall i iskreno nikada ih nisam voleo bas zbog tog smeka. Ovo sad sa Parliment-om me bukvalno podsetilo na tu cigaru. Neka zri jos koju nedelju pa cemo videti nasta ce da izgura. ---------- Post dodan 22-01-2021 u 12:36 ---------- Al me sad baci u razmisljanje : A koji smoki ? ![]() Davno, nekada davno sam probao PallMall i iskreno nikada ih nisam voleo bas zbog tog smeka. Ovo sad sa Parliment-om me bukvalno podsetilo na tu cigaru. Neka zri jos koju nedelju pa cemo videti nasta ce da izgura. |
Ω + V + W =
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 136
Pohvaljen: 63
Nivo reputacije: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obican onaj soko stark smoki sa kikirikijem
![]() ![]() ![]() ![]() Eh da, koriscen je bio na galaksiji rta ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Old captain, fenomenalna aroma. Dozirao na 3%. Realno 2% je taman. Verovatno cu je razblaziti.
Suva sljiva, cokolada, ne mogu da provalim sta jos. Za sad u berserkeru. Videcu kakva ce biti u drugim atomizerima. Probao je posle 20 dana i moze da se koristi. Bice bolja kad odstoji sigurno. Mozda malo vise prlja grejac, ali nije problem. Jeftini su vata i zica ![]() Pored parlamenta i west virginije omiljena aroma. Steta sto je ranije nisam otkrio. Nego, vredi li jinx 2000 dinara? Vidim da je pominjana u ovoj temi, gledao sam i betovu recenziju. Opet... Dosta je skupa. Plus doziranje od 10%. 2,5 puta skuplja od ostalih a dozira se 5 puta veca kolicina. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja u svoje ime mogu reći da mi je Jinx među omiljenim aromama.Savršenstvo.Nije mi žao da platim 2000 din zato što je obožavam i ne koristim je svaki dan.Potraje mi 3-4 meseca tih 100ml jer pored Jinxa rotiram još oko 14-15 različitih tečnosti.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#115 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Jel postujes preporuceno doziranje?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa tako nekako jer od bočice arome napravim 110ml tečnost.To mu dođe doziranje oko 9%.Napunim gorila bočicu skroz do širokog dela.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Može slobodno manje od preporucenog..kao i za skoro sve Journey arome 7-8% je sasvim dovoljno
Inače ako to se svidja old captain svodeći ti se i jinx..To je taj šmek.. ubedjen sam da su koristili neku juice factory aromu za mix i dodatno je obogatili Sent from my SM-A605FN using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Iskusan član
![]()
Dosta podseca na parlament, samo malo sladja, jedva malo vise od parlamebta
U parlamentu se oseca kikiriki, taj deo ne primecujem u virdziniji. Nadam se da ima smisla ovo sto sam napisao ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bakin đus ima dosta sličnosti sa dekinim kremom samo je čini mi se onako malo više orašastog ukusa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|