Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Smart Vape
Zaboravljena šifra? Registracija

Smart Vape smartvape.store

Smart Vape

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 02-07-2020, 08:20   #91
Chelios
Senior

Chelios's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 403
Pohvaljen: 318
Nivo reputacije: 115
Chelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosiChelios ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Journey arome

Na 5% doziraj i onda je super
Chelios nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-07-2020, 15:03   #92
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 192
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Tačno tako.Može se presipati i smućkati u bocu od 200ml i to bi bila razmera 6%.Jedina Journey aroma koju sam probao za koju je doziranje 10% zaista jako.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2020, 22:10   #93
miljushm
Iskusan član

miljushm's avatar

Registrovan: Aug 2019
E-cig: Punk 86W/Galaxies MTL RTA
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 49
miljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosimiljushm ima čime da se ponosi

Kad se moze ocekivati red m i west virginia na lageru?
miljushm nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-08-2020, 00:58   #94
SmartVape
Product Support

Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 9
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 41
SmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosiSmartVape ima čime da se ponosi

@miljushm Virginie neće biti ovog puta, a Red M i sve ostalo očekujemo za 10-15 dana.

SmartVape™
smartvape.store
SmartVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-10-2020, 19:17   #95
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Koliko da dodam nikotina(100mg/100ml),pg-a i vg-a u Draw i Shake 11 bočice 24/120 da bih dobio 50/50 tečnost,6mg nikotina?Po nekoj mojoj računici 7,2ml nikotina, 28,8ml pg-a i 60ml vg-a.Jesam li u pravu ili da mijenjam nešto?
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-10-2020, 19:24   #96
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,318
Pohvaljen: 1,939
Nivo reputacije: 435
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Aroma je PG
Nikotin za 120 ml je 7.2 ml (od 100mg/ml) ako želiš 6 mg/ml (0.6%) jačinu.
-
60 ml VG
60 ml PG →24(aroma)+7.2(nic)+28.8 ml PG

Ps: totalno si u pravu

Moja preporuka je da ostaviš prostor za mućkanje ; 5-10 ml VG dosipati posle ~3 nedelje
Sent from my CAT S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 22-10-2020, 19:50   #97
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Boca meri 120ml kada je puna skroz do vrha i to ne ostavlja ni malo prostora za mućkanje.Naj bolje je uraditi kao što je predložio @Dj ili pravi razmeru na osnovu 110ml kako bi ostavio prostor za mućkanje.

AG no1
Zahvalili :
Staro 28-10-2020, 18:36   #98
Dark_Inquisitor
Aktivan član

Dark_Inquisitor's avatar

Registrovan: Oct 2018
Godine: 33
E-cig: Ares V2, Pico 75W
Pohvala: 10
Pohvaljen: 25
Nivo reputacije: 26
Dark_Inquisitor je na dobrom putuDark_Inquisitor je na dobrom putuDark_Inquisitor je na dobrom putu

Shrodinger's Liquid - 60:40 pg/vg, 10 mg/nic, trenutno odstojala 49 dana.
Tamni duvan, izrazen i jak, ukomponovan sa przenom kafom. Ove dve arome su dominantne i prepoznaju se u jednoj sinergiji. Od podnota: u prvih mesec dana, dasak cokolade i nesto izuzetno blago orasasto, mozda lesnik, nisam siguran. Sada je duvan postao jos jaci, kafa, iako prisutna i osetna narocito na izdahu, nekako se podvukla pod sam duvan i upotpunjava ga. Sada se kao subnota pojavio viski, koji se jako, jako blago oseti i percepiram ga kao takvog verovtano zbog autosugestije. Fenomenalna aroma.

Kiki Cream - 60:40 pg/vg, 10 mg/nic, steep 49 dana. Uff, ovo je fantazija. Dominantan kikiriki puter sa daskom cokolade ili necega na tu foru, tako da mi pomalo vuce na snikers. Tecnost nije uopste slatka, tj, jeste ono minimalno, super prijatna i nenapadna. ADV na kub.

MilkShake - 55/45 pg/vg, 10mg/nic, steep 49. U prvih par dana, keks izuzetno ostar i jak, jagoda sa nekom vanilom u dalekoj pozadini. Posle 10-og dana, milshake od jagode se izjednacio sa keksom i to je tecnost kao iz opisa, bozanstveni mikshake od jagode sa keksicem. Nisam je pario do pre par dana i sada je vec aroma malo mutirala, oslabili su i keks i milkshake i nekako se spojili do neraspoznatljivosti. Malo mi je sada i teska aroma.

Da napomenem, sve su parene ka MTL, Ares 2, mtl fused clapton 2x30/38 GA kantal i 18-19 W.
Dark_Inquisitor nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-11-2020, 19:43   #99
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Granma's Juice,ima li neko iskustva?Je li baš suva duvančuga?Razmišljam se da li da uzmem njega ili Strada 8...
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-11-2020, 21:15   #100
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Meni je Granma's među boljim duvanima.Po opisu sam pretpostavio da mi se neće dopasti,ali nisam znao šta da poručim i rešio sam da je probam.Nakon potrošenih 30ml sam poručio još jednu da imam u rezervi.Jeste duvanska za razliku od Spirit,Shrodinger's i ostale koje više nisu,nego što jesu duvani.Mislim da je Soho jedan od duvana koji su korišćeni u njemu i oseća se izrazito jači taj orašasti ukus koji se pominje u opisu.Taj orašasti ukus je isto korišćen i u Shrodinger's jer ga prepoznajem nakon potrošenih 4 bočica.

Edit
Strada 8 mi je blaži pomalo slatkasti duvan,na fazon RY4 double,ali meni je bolji Granma's.
Zahvalili :
Staro 16-11-2020, 15:45   #101
mrvs
Iskusan član

Registrovan: Feb 2017
E-cig: GT4, Paravozz, D-Va rdta
Pohvala: 103
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 42
mrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putu

Može li neki komentar na Shake Saljut? Da li je posle zrenja, tečnost primarno duvanska (trešnja u pozadini) ili su trešnja i duvan u ravni (podjednako snažni)?
mrvs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-11-2020, 11:26   #102
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Izmedju Discovery Parliment i Discovery Red M sta biste preporucili ? Sem one varijante kupi obe pa probaj sto i nije losa samo da znam koju prvu da kupim

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-11-2020, 10:51   #103
Saleninja
Iskusan član

Registrovan: Mar 2019
E-cig: Drag+berserker/ijoy genie
Pohvala: 194
Pohvaljen: 270
Nivo reputacije: 61
Saleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosiSaleninja ima čime da se ponosi

Zviz!! Za mene topina, baš kao što piše lešnik i duvan, šejk od jagode takođe odličan ko voli jagodu nema greške(pravi šejk od jagode) ostale nisam još probao, malo da sazru.Zapravo baklavu sam probao ali nešto mi nije to to, verovatno treba da odstoji malo.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka
Saleninja nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-12-2020, 21:14   #104
TheBorg
Aktivan član

Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 34
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 30
TheBorg je na dobrom putuTheBorg je na dobrom putu

Izvinjavam se, ako moze objasnjenje, nisam bas razumeo.
U shake bocama je 24 ml arome ili 12ml arome + 12 ml PG-a?
TheBorg nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-12-2020, 21:53   #105
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Dođe ti na isto i ako računaš kao 12ml aroma + 12ml PG ili kao da je 24ml arome jer na kraju moraš dobiti 120ml napravljene tečnosti.Jednostavno u kalkulator ubaciš razmeru arome od 20% pošto je ona u 100% PG.Ranije je bilo 12ml arome i prilikom mućkanja računala se kao 10%.

AG no1
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Smart Vape

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 20:41 sati.