|
|
Alati za teme | Način prikaza |
17-01-2024, 10:39 | #1 | ||||
Aktivan član
Registrovan: Jan 2024
Godine: 40
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Nivo reputacije: 8 |
Brunhilde MTL RTA
Na prodaju Brunhilde MTL RTA atomizer.
Full pakovanje, ni kesice u kutiji nisu otvarane. Bez ogrebotine, bez greske, bez mane. Po preporuci druga kupih atomizer 7.12.23' u domacoj radnji medjutim ne odgovara mi. Bukvalno jedan setup uradjen i odmah sam shvatio da mi ne stoji, preveliki je za moj mod. Cena - 3100 PTT - Kupac
|
||||
Zahvalili : |
17-01-2024, 22:48 | #2 |
Aktivan član
Re: Brunhilde MTL RTA
Rezervisan do cetvrtka
Edit: Aktuelno i dalje, momak se predomislio u roku od 2 minuta, molim bez rezervacija u narednom periodu. Edit: U obzir dolazi zamena za neki mod, najpre 21700 ali ponudite i 18650 modove. Parim uglavnom MTL, atomizer koji cu koristiti na modu iz zamene je onaj frankenstajn Nemac FeV v4.5S+ SS. Treba mi mod posto je moj trenutni propao nacisto. |
26-01-2024, 14:51 | #3 |
Aktivan član
Aktuelno.
U obzir dolazi zamena iskljucivo za neki mod, ponudite sta imate, zamena po principu glava za glavu. |
31-01-2024, 18:01 | #4 |
Nov član
Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 3
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 34 |
Jel aktuelno
|
05-02-2024, 15:24 | #5 |
Aktivan član
Aktuelno, nova i poslednja cena - 3000. Cena vise dole nece ici jer je atomizer nov novcat.
Zamena za mod uz mogucu doplatu. Zanima me iskljucivo DNA mod za MTL. |
12-02-2024, 12:52 | #6 |
Aktivan član
Aktuelno. 3000
Moze zanena za neki original atty, ponudite sta imate. Uzeo bih i par nekih klonova, ponudite sta imate..samo MTL. |
19-02-2024, 13:19 | #7 |
Aktivan član
Aktuelno. Cena 3000
Zamena za klona Dvarwa, Taifuna, Sirene...ponudite sta imate ali dolazi u obzir iskljucivo MTL RTA. Saljem prvi ako ste iole poznati na forumu. |
28-02-2024, 17:27 | #8 |
Aktivan član
Aktuelno, bez zamena, cena 3000
|
07-03-2024, 08:30 | #9 |
Aktivan član
Aktuelno, nova cena - 2500 din
|
14-03-2024, 13:35 | #10 |
Aktivan član
Ne treba nista od tebe prijatelju dobri, iskreno ne zelim da razmisljam da l si danas trezan ili ne, tvoje javne reci prijatelju da ne ispadne kao da ja nesto prozivam, sam si napisao onomad na onom postu, sam, nicim izazvan.
Posto ovo nije prvi put da mi pises po oglasu neke stvari koje nisu vezane ni za oglas ni za zdrav razum niti za neku konkretno temu oko parenju, oglasu, atomizeru, tecnosti, vejpu, cemu god vezanom za nas nam dragi forum...ja sam komentar prijavio i zamolio admine da vide sta ce sa tobom jer ja ne znam kako da se izborim sa tobom. Svaku interakciju koju sam imao na forumu sa bilo kime je bila krajnje profesionalna i sa postovanjem, sa ciljem, konkretna, osnovana i generalno dobra interakcija, jedino sa tobom moram da prolazim kroz ovakav tip radnji gde ne znam zasto si iskoristio par sekundi svog vremena da napises skupinu reci koja nema veze sa zivotom na ovoj planeti, bas na mom oglasu. Zamolio bih te da ne radis to jer komentar izbacuje moj oglas na vrh pa s'tim nije fer prema drugim korisnicima a i takodje nije postovanje jasnih pravila nase privilegije ovih oglasa. Siguran sam da covek tvog broja postova moze ovo da razume, pitanje je da li zelis. Nista ti nisam zgresio, nisam siguran kakav problem tacno imas ali se nadam da ces u buducnosti samo ignorisati sve sto ja imam da kazem jer je ovo svakako poslednji put da se obracam tebi konkretno i direktno pa bih s'tim u buducnosti praveci bilo kakav pokusaj kontakta samnom - ti pricao sam sa sobom, sto je otprilike bio slucaj i do sad, bar od momenta gde sam podsetimo se javno, kao i ti u istom postu, napisao da ne zelim nista sa osobama koje same za sebe kazu da "mozda nisu bile uracunljive to vece", po tvojim recima. Zelim ti sve najbolje kao sto sam rekao tada, nadajuci se da ces da potrazis pomoc ali mislim da tvoj ego nije dozvolio da osetis toplinu u mojim porukama no si se uvredio na sve to...samo ako mozes molim te ignorisi moje postove, ili nemoj, kako god, samo mislim da moze mnogo smisljenije da se komunicira sa ljudima. Prava je steta sto ovakva riznica znanja ovog foruma biva podlozna ovakvim situacijama obzirom da nema aktivna 2-3 admina i sumnjam da se neko bavi ovakvim pitanjima konkretno i direktno. Mene samo boli, kao starijeg coveka da omladina danas jednostavno ne moze da se kontrolise i razmislja i time ruzni riznicu koja ce potencionalno sutra nekome spasiti zivot. Treba da negujemo ovaj forum jer, registrujuvsi se ovde posle tolikih godina samo citanja postova....sam upoznao par ljudi kojima je ovaj forum promenio zivot u smislu zdravlja i onda me jako zulja kad se ovakve stvari desavaju, iako sam mozda od juce na forumu. Samo pokusavam da ostanem ponizan. Na kraju da napisem da sve sto sam rekao ide iz srca, sa postovanjem i ljubavlju, ja sam covek pacifista ali takodje pravican. Nista ti nisam zgresio, jednu pogrdnu rec rekao, sam si neke stvari izneo javno pa dajem sebi za pravo da o istima govorim takodje javno time pokazati ljudima kakva mi je interakcija sa tobom. Iskreno, ti si jedini razlog sto sam sve manje i manje na ovom forumu, nadam se da sam jedini, iskreno. Srdacno -grga Aktuelno, NOVA cena - 2500 din |
14-03-2024, 16:26 | #11 |
Admin
Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,732
Pohvaljen: 2,172
Nivo reputacije: 575 |
Mozda imam resenje za ovakve situacije.
Na nekim forumima, naravno u ovisnosti o opcijama koje platforma foruma dozvoljava, clan koji otvori temu je na neki nacin vlasnik/suvlasnik te teme, pa mu eventualno bude omoguceno odredjeno uredjivanje teme. Nazalost te postavke nemamo, ali 'ajde da se uhvatimo za ovo vlasnik/suvlasnik teme. Ono sto mozemo je da na zahtev "vlasnika" teme uredimo temu/oglas, prepravimo tekst, slike... Takodje mozemo i da obrisemo postove koji nisu vezani za temu ili nekom smetaju. Mozemo ih naravno obrisati i bez zahteva. Takvih postova u ovoj temi ima. Dalje, na zahtev ili bez zahteva mozemo prakticirati opciju koju ne koristimo cesto i koja se zove "banovanje u temi". Clan moze na odredjeno vreme (3 dana) ili trajno biti onemogucen da pise postove u temi u kojoj je banovan. Mislim da bez ikakve ljutnje Grgi moze da bude omoguceno da Guru u ovoj temi ne moze da se javi u naredna tri dana. |
14-03-2024, 21:58 | #12 |
Aktivan član
Pohvala: 2
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 5 |
To za dodatne opcije oko osnivač teme / prava za moderaciju /brisanje / blokiranje itd, zahteva mnogo rada i dodavanja mnogobplugina i možda da zaguše rad foruma. Nepotrebna komplikacija.
Postoje pravila, treba ih poštovati maksimalno, da bi zajednica funkcionisala itd Moj forum ima 270 000 clanova, nevezano za vape, nema spam era, fejk naloga. Banovi idu na mac adresu i tako dalje u nedogled. Kako god, ako pise cena i bez zamena, to je u par reči objašnjeno lepo i jasno. |
15-03-2024, 15:07 | #13 |
Veteran
Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,205
Pohvaljen: 5,722
Nivo reputacije: 1027 |
@Grga
Moje javno izvinjenje - bio sam iskreno ogorčen zbog one grupe na discordu i ljudi koji se ovde kriju pod nick-ovima dok tamo imenom i prezimenom pišu svašta o ovom forumu, određenim ljudima i slično. Moje najiskrenije izvinjenje!!! |
19-03-2024, 09:52 | #14 |
Aktivan član
Aktuelno
Poslednja cena 2000 |
Pošalji link |
Alati za teme | |