Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti
Zaboravljena šifra? Registracija

Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 23-11-2016, 19:41   #496
Novak
Iskusan član

Novak's avatar

Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 463
Pohvaljen: 131
Nivo reputacije: 64
Novak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosiNovak ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Fiber / Vata / Mesh

Hvala,ce da probamo nesto.

Novak nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2017, 09:54   #497
vukpavlovic74
Banned

Registrovan: Dec 2016
E-cig: Aegis, ubertoot, avocado, kf-ovi, tfv4, sky
Pohvala: 160
Pohvaljen: 197
Nivo reputacije: 0
vukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosi
Uobičajeno silikonski fitilj

Ako tema već postoji, izvinjavam se...
Tražim silikonski fitilj od 3mm a da se prodaje kod nas
Na FT postoji
Kod:
https://www.fasttech.com/product/1680405-braided-silica-wick-for-rebuildable-atomizers
ima u jednoj domacoj prodavnici od 1mm
vukpavlovic74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2017, 10:13   #498
MarkoTM
Veteran

Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,777
Nivo reputacije: 373
MarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputaciju

Nije silikonski, to ne bi bas valjalo. U pitanju je Silica Fiber, konkretno braided ili upleteni fiber poznat kao Ekowool. Mozda neka od drugih prodavnica koje su zastupljene na forumu ima u svojoj ponudi ekowool veceg promera.
MarkoTM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-01-2017, 11:04   #499
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 48
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

@vukpavlovic74
Ekowool od 2mm imaš u jednoj domacoj prodavnici.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-01-2017, 11:49   #500
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 778
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Imam ja negde po kući 2mm ako ti radi posao, ako nađem javljam ti pa platiš samo PTT i ako hoćeš, šaljem ti

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-01-2017, 12:35   #501
vukpavlovic74
Banned

Registrovan: Dec 2016
E-cig: Aegis, ubertoot, avocado, kf-ovi, tfv4, sky
Pohvala: 160
Pohvaljen: 197
Nivo reputacije: 0
vukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosivukpavlovic74 ima čime da se ponosi

Hvala na odgovorima i posebno hvala na ponudi...našao sam u jednoj našoj prodavnici 2mm, tako da ću uzeti tamo ako u medjuvremenu ne nadjem trojku(ili ne naručim sa FT)...hvala svima još jednom
vukpavlovic74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2017, 13:12   #502
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Ako nađem, svakako ti javljam, meni ni za šta ne treba

Sent from my T03 using Tapatalk

Staro 26-01-2017, 16:59   #503
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Naš'o. Daj adresu na PP pa ti šaljem ovih dana.

Staro 29-01-2017, 11:50   #504
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Meni nikako ne idu ove markirane vate,dal sam suvise dugo koristio Nivu i finderovu ne znam.Stavim novo pristiglu Bacon vatu u wotofo conqueror gde su vece sanse da procuri nego da zagori i meni zagori na 26w. I sto je naj jace nema sredine ili mi curi ili zagori.Ali znaci sve Muja,kohgendo i sad i ova .Ipak sam ja covek sa sela za ove rabote.Jedino primetno kod Becon vate je da se sece u milimetar.Nista ne ostane da se doradjuje sto mi se svidja.
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-01-2017, 12:17   #505
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 325
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

Probaj da ne seces vatu makazama, vec lepo rukama odvojis koliko ti treba, imam utisak da upija bolje i brze bar za 20-30%. Ne samo bacon vec i svaka druga.
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-01-2017, 13:31   #506
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Tako je, samo viškove odsečeš. Ostalo štrpneš prstima, kao kožicu od pileta

Sent from daljnski, using thumbs.

Staro 29-01-2017, 14:38   #507
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Ne ostalo, već glavno 😁

Sent from daljnski, using thumbs.

Staro 29-01-2017, 22:33   #508
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

Registrovan: Apr 2012
E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Verovarno vec poznato ali nije zgoreg ponoviti - ne treba ni pretanko da prolece kroz coil, ali ni debelo da mora da se malo i potegne. Idealno je da bude te debljine da knap prodje krzo coil, lagano a da ceo popuni.
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-01-2017, 22:41   #509
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 499
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

@Mesecar se povampirio,pa de si covek pozdrav
sirius sem nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:46 sati.