Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Totally Red
Zaboravljena šifra? Registracija

Totally Red totallyred.rs

Totally Red

Zatvorena tema

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-12-2015, 09:21   #91
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 499
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju
Uobičajeno Re: Review of eCig Hellas liquids

Str 8

Jako prijatna duvanska aroma i bash me je iznenadila jednostavnost i prijatan ukus,licno nisam veliki obozavalac duvanskih aroma ali je ova skroz ok !!
Da neko se zalio na bocice - kad mogu e grip da punim sa njom mogu onda i ostali atomizeri a to u voznji dopunjavanje

Dont drip and Drive
sirius sem nije na Forumu   top
Zahvalili :
Staro 26-12-2015, 18:18   #92
Bet
Video recenzent

Bet's avatar

Registrovan: Aug 2012
Godine: 37
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,266
Nivo reputacije: 1349
Bet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputaciju

Pink Friday

Dominira grožđe. Probao sam nekoliko tečnosti sa ukusom grožđa, i ni jedna mi se nije svidela. I ovde je ista priča. To je taj ukus grožđa u tečnosti koji mi se uopste ne dopada. Pokušaću da objasnim, pa šta ispadne: kiselo, prezrelo grožđe. Ljuska suva i ostavlja onaj čudni ukus u ustima, kao kad se pojede nešto gorko. Zapravo ostavlja ukus isti kao kad pojedete samo ljusku od grožđa.
Zvake koje pominje opis na sajtu nešto i ne osećam, mnogo mi je izraženiji žvaka fazon u Tangleo Dream, a po opisu tamo uopšte nema žvake.
Vanillu koju pominju, osećam u vidu krema. To je taj krem fazon što ima svaka Mama's Best tečnost i mnogo mi se dopada. Najviše liči na puter. Ova tečnost je stigla u jačini 6mg i za tih 6mg, ponovo jako slab TH.

Da dodam i ovo, generalno za sve Mama's Best tečnosti: većina vapera voli većinski deo VG u tečnostima, ali ima i nas koji to ne volimo. VG nam smeta, osuši grlo (da VG mi suši grlo, ne PG, sav sam naopak ), ostaje brašnjav ukus u ustima i slično. Sa ovim tečnostima nisam iskusio taj problem i pretpostavljam da je to zbog količine vode.

@Totally Red Na sajtu mi (Grci) ne odobravaju komentare već 9 dana...

https://www.youtube.com/user/edoqrca
Bet nije na Forumu   top
Staro 26-12-2015, 18:33   #93
NemaN
Veteran

NemaN's avatar

Registrovan: Mar 2014
Godine: 50
Pohvala: 1,821
Pohvaljen: 917
Nivo reputacije: 271
NemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvalu

sad vidim da ni moje komentare na sajtu nisu pustili!!!!
ostavio ih onaj dan kada sam i ovde komentarisao!

NemaN nije na Forumu   top
Staro 26-12-2015, 18:49   #94
Stefan.ecig
Veteran

Stefan.ecig's avatar

Registrovan: Oct 2014
Godine: 29
Pohvala: 128
Pohvaljen: 320
Nivo reputacije: 129
Stefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosiStefan.ecig ima čime da se ponosi

Pre svega hvala Daliboru
Bocice su full

Pa da pocnem

OLD HARBOR

Miris bocice na prvu mi se nije svideo, ali dok se pari odlicna je
Malo podseca na esplendido
Ukus duvana bez slatkih nota
Nenapadna, pogodna za celodnevno koriscenje

Ocena 10/10

CINNAMON COOKIE

Miris iz bocice ok
Kremasta aroma, cimet u prvom planu biskvit u pozadini
Cimet i ne gotivim tako da neam sta da pisem
Moze da se koristi u nekom mix-u
Nije za all day

Ocena 4/10

STR8

Miris iz bocice prijatan
Lepa duvanska aroma, sa vrlo malo slatkih nota
Nenapadna je tako da moze all day

Ocena 10/10

TANGELO DREAM

Miris iz bocice ubija koliko je jak
Mandarina i narandza i u pozadini Ouzo
Nije za all day

Ocena 6/10

EDNES GARDEN

Miris iz bocice lep
Lubenica, dinja u pozadini malina ima jos necega sta je nisam siguran
Sve u svemu nije mi za all day

Ocena 6/10

PINK FRIDAY

Miris iz bocice isti i kada se pari
Grozdje neki krem, i jos nesto sto ne mogu da odredim
Mozda neko sumsko voce ili nesto slicno
2 do 3h mogu da je koristim

Ocena 6/10
Stefan.ecig nije na Forumu   top
Staro 27-12-2015, 21:53   #95
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 539
Pohvaljen: 1,374
Nivo reputacije: 276
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Korišćena oprema:
1. G-Bell v2, mesh #325, kanthal A 0.25 mm, otpor 0.8 ohm, mehanika
2. Origen v2 RDA, pamuk, kanthal A 0.32 mm, single coil - otpor 1.2 ohm, snaga 20-25W
Old Harbor, 0.3% nikotina

Blaga i neutralna duvanska aroma, blago slatkasta, prijatna, za celodnevno korišćenje, naravno sa odgovarajućom količinom nikotina, ovih 0,3% mi je premalo, čak i na driperu. TH na driperu jedva primetan. Izbor broj 1 iz ovog paketa tečnosti. Ocena 9/10.

Hellas STR8, 0.6% nikotina

Blaga duvanska aroma, prijatna, u pozadini se oseća mešavina poljskog cveća i trave. Para bogata i može se seći nožem, TH nikakav na G-Bell v2, na driperu već može da prodje. Mnogo lepši ukus od mirisa iz bočice. Ocena 8/10.

Cinnamon Cookie, 0.3% nikotina

Odlična kremasta tečnost sa autentičnim ukusom cimeta. Podseća me neodoljivo na vodnjikavi sutlijaš iz detinjstva i Zijinu poslastičarnicu preko puta škole. Para bogata i gusta, TH skoro i da ne osećam na dripcu. Odlična i za mix sa duvanskim aromama. Ocena 8/10.

Tangelo Dream, 0.6% nikotina

Na početku probe ove tečnosti izgleda kao blaga i prijatna aroma mandarine, gorka, ali ne preterano, pravo osveženje nakon mnoštva sladunjavih tečnosti. Ono što mi se ne svidja, nakon kraćeg vremena parenja, je blagi ukus neke hemije koji dolazi do izražaja i ostaje u ustima, kao sirup za kašalj (mozda je to Ouzo koji svi spominju, nemam iskustva). Para bogata, gusta, TH se ovde na 0,6% oseća solidno. Zaostale arome mandarine nisam mogao da se rešim bez pranja opreme. Ocena 4/10.

Pink Friday, 0.3% nikotina

Kremasta tečnost u kojoj dominira groždje, u pozadini mi se provlači neka blaga vanila. Oblaci pare zahvaljujući većinskom VG-u, iako nisam navikao na ovakve tečnosti moram reći da mi ništa ne smeta. Prijatna aroma i tečnost za parenje. Kao i kod prethodnih tečnosti TH i na driperu mi je jako slab, ne navodim ovo kao manu, jednostavno navikao sam na veći procenat nikotina. Ocena 7/10.

Edens Garden, 0.3% nikotina

Još jedna kremasta tečnost, nežno kiselkasta sa blagim ukusom maline. Druge voćke ne osećam, iako ima još nečega, ne mogu da prepoznam. Prijatna aroma, odlična da povremeno presečem duvanske arome, nažalost preslaba za duže parenje. Ocena 7/10.

Zajedničko za sve tečnosti je da su primetno redje nego tečnosti koje koristim, nisam primetio neki problem zbog ovog, osim možda nešto povećane potrošnje tečnosti. Takodje je primetno slabije gomilanje naslaga na grejaču. TH sa 0,3% nikotina ne postoji čak ni na dripcu, 0.6% je već solidno, opet za dripac, inače koristim 0,8-1,0% nikotina. Jačina arome odlično je balansirana u svim tečnostima. Kao ljubitelj duvanskih tečnosti priznajem da su mi one više "legle" i njima sam stvarno jako zadovoljan.

Još jednom zahvaljujem Daliboru i Totally Red- u na poklonu i prilici da probam ove tečnosti.
BoT_SD nije na Forumu   top
Staro 28-12-2015, 12:12   #96
Zvukoljub
Senior

Zvukoljub's avatar

Registrovan: Jun 2012
Godine: 49
E-cig: Kraftшerk
Pohvala: 922
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 141
Zvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvalu

Str8 - blaga aroma, neupadljiva i neubedljiva u svakom smislu. Ukus je teško definisati; podloga je, reklo bi se, jedva primetan duvanski šmek, a pri udahu dominira aroma "Bugarske ruže", cuvenog parfema sa pijacnih tezgi, sa dodatkom neceg osvežavajućeg u pozadini. Pri izdahu se ne oseca nista osim nekog nedefinisanog ukusa hemije. TH je nikakav, tako da je, sve u svemu, ovo jedna lagana aroma meni neprihvatljivog ukusa. Probano na Subtanku RBA. Ocena 3/10.

Pink Friday - još jedna lagana, osvežavajuća aroma, kombinacija grožđa, maline, odnosno tzv. šumskog voća, žvake, i jedva primetnog šmeka vanile ili krema. Pri chain vapingu ta kremasta nota postaje jače izražena, pa je ukus bolji. Aroma je na momente vrlo kompleksna, ali je za moj ukus previše "umjetna", pa počinje da mi smeta već posle nekoliko minuta. S druge strane, i pored veštačkog ukusa, ne oseća se hemija kao kod Str8. Sve u svemu, tečnost nije loša za povremeno presecanje duvanskih ili nekih težih aroma, ali sasvim sigurno ne bih ovo svrstao na listu tečnosti za svakodnevnu, a još manje celodnevnu upotrebu. Probano na One Mega CLR. Ocena 6,5/10.

koliko ušiju - toliko kanala
Zvukoljub nije na Forumu   top
Staro 28-12-2015, 21:30   #97
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

Jedan tip za neparljive tecnosti !
Dodati Eden Gardena u bocu od 30 ml neparljive technosti koliko za 2 pipete,ostaviti da odstoji dva dana uz povremeno muckanje !!
Dobije se sasvim parljiva i lepa tecnost !!
Isprobano na 2-3 meni nepaljive tecnosti i radi pravu stvar
Zahvalili :
Staro 17-01-2016, 13:59   #98
Boka
Aktivan član

Registrovan: Feb 2014
Godine: 53
Pohvala: 83
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 42
Boka je na dobrom putu

Zahvaljujuci clanu Sladoledzija , i ja sam dobio priliku da probam nove tecnosti. Moja oprema je skromna i sastoji se od 3 evod klira i 2 ego baterije.

Old Harbor
Jako prijatna duvanska aroma, lepo izbalansirana i dozirana aroma, u drugom planu izbija ukus cokoladne krem bananice. Meni je legla iz prve , rado bih je stalno koristio. Moze za ceo dan. 9/10

STR8
Neko je vec dao opis da je jako slicna kao Cigar Pasion. Delim to misljenje , osnova je ta , nije po mom ukusu tako da necu ni ocenjivati tecnost.

Tangelo Dream
Ova tecnost je u meni izazvala najvece zadovoljstvo. Prvo sam citajuci Vase komentare kako se kroz tecnost provlaci aroma Ouza pomislio na sta li ce liciti tecnost sa aromom vrlo specificne rakije. Na moje veliko iznanedjenje tecnost je vrlo lepa , osvezavajuca sa ukusom narandze (mozda malo i mandarine), neki citrus a negde u pozadini se oseti Ouzo.
Tecnost je vrlo kompleksna i nesvakidasnja, aroma je bas jaka , meni je u ovim zimskim danima bas prijala kad zelim da odmorim receptore od duvanskih aroma. 8,5/10

eGo 2.4ml CC
Boka nije na Forumu   top
Staro 06-02-2016, 19:24   #99
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od shomy_ksh Vidi poruku
...bocice su fenomenalne, s tim sto ja imam problem taj sto jee potrebno jako zavijanje poklopca.
Problem je bio taj da ako lagano zavije bocicu, poklopac se sam od sebe odvije... Bio sam ubedjen da mi neko cacka bocice i ne zavija ih do kraja... Sve dok nisam video kako se okrece zatvarac sam od sebe. Zavio sam bocice malo jace i resio problem auto-odvijanja...ali danas imam sta I da vidim.

shomy_ksh nije na Forumu   top
Zahvalili :
Staro 24-03-2016, 19:27   #100
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Bash si ga zatego

Shta trenirash ???
Staro 26-03-2016, 11:11   #101
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Motika, asov, freza

Problem je bio u tome sto ako ne stegnem jako, same se odviju...bukvalno nakapam u driper zatvorim bocicu...kad dodje vreme da nakapam opet..uzmem bocicu a ona skoro odvijena... mislio sam, mozda ajde, drugar otvarao da omirise iz bocica pa nije zavio do kraja... nakapam opet, zavijem i opet se odvije a ja sam za stolom
Zavijem opet...gledam u flasicu a ono...samo se odvija trip zesci e onda kad se jace zavije desi se ovo sa slike

shomy_ksh nije na Forumu   top
Staro 26-03-2016, 12:09   #102
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 50
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,107
Pohvaljen: 2,996
Nivo reputacije: 558
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

U stvari nije do poklopca nego do kapaljke. Nije ulegala u ležište. Kad lepo nalegne nema odvrtanja.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   top
Zatvorena tema

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > Totally Red

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:04 sati.