Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Pravila Foruma, obaveštenja, pitanja > Podrška, pitanja i sugestije
Zaboravljena šifra? Registracija

Podrška, pitanja i sugestije Sve sto želite da kažete u vezi samog foruma

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 14-11-2014, 14:43   #46
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,770
Nivo reputacije: 1042
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju
Uobičajeno Re: Prodaja novih delova opreme i kompleta

Konacno glas razuma
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 14:53   #47
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,272
Nivo reputacije: 463
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od vesa0108 Vidi poruku
jedno je postavljanje pitanja zbog nedovoljno informacija u oglasu i punog inboxa
Ma naravno nego je moj odgovor bio direktno na ovo:
Citat:
Originalna poruka od Guru Vidi poruku
Pa realno, da, onaj ko potavi oglas moze samo da pise i to je to...
Da ne ispadne da niko ne sme ništa da pita

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 14:57   #48
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,212
Pohvaljen: 5,770
Nivo reputacije: 1042
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Idi na neki IT forum recimo pa pogledaj malo dalje od ovog foruma, videces svuda da je komentarisanje oglasa zabranjeno, sa razlogom.

Ukoliko izmedju prodavca i kupca ne protekne dobro komunikacija, ima tema za to, moze i nova poput Ispale na malim oglasima i slicno, lista prevaranata, djilkosa i ostalih, kako god...

Ko hoce da pita PP, cao, zdravo. Ko god je hteo bilo sta, pitao je na PP, dao sam broj telefona, pa pitaj do mile volje ili dokle imam strpljenja.

Mrsis brateU bez potrebe
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 17:18   #49
Sima_Sremac
Senior

Sima_Sremac's avatar

Registrovan: Jul 2012
Pohvala: 147
Pohvaljen: 124
Nivo reputacije: 82
Sima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosi

Meni lično npr ne smeta ako neko ne stavi cenu ali me žešće nervira ako pitam u oglasu za cenu javno a taj neko se ljuti!?!?!Čemu ljutnja?U čemu je problem da pitam javno a da mi se odgovori na PP ???
Nisam ni protiv toga da neko zaradi 10-15% na nečemu što npr mene mrzi da se zezam sa carinom i poručivanjem ali je bljak koristiti neznanje i nesposobnost nekoga ko ne zna da poručuje sa ino sajtova i na takvima zaradjivati i po 30-40% .
Po meni je npr pogrešno zabraniti novim ćlanovima foruma da nešto prodaju.Šta ako je kupio njemu ne odgovarajuću opremu,treba da čeka svoj 100-i post ne bi li prodao nešto šta mu je višek dok u isto vreme stariji članovi,samo zato što su duže na forumu prave mali biznis bez obzira da li zaradjuju 10 ili 50 % ....
Ima tu malo mnogo nelogičnosti po meni bi to ispalo da stariji članovi na taj način žele zaštititi od konkurencije npr
Ali iskreno,ne sekiram se.Ovaj forum ne bi bio ono šta jeste tj najbolji forum na Balkanu vezan za temu e cigareta da nije Fergusona,Smokija i ostalih znanih i ne znanih koji su zaduženi da ovaj forum i dalje bude br 1 ....

Sima_Sremac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 17:41   #50
Nez
Senior

Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 753
Pohvaljen: 199
Nivo reputacije: 79
Nez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosi

A tebe za Dan bezbjednosti ako se sjete, sjete.

.....
Nez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-11-2014, 17:45   #51
Sima_Sremac
Senior

Sima_Sremac's avatar

Sima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosiSima_Sremac ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od Nez Vidi poruku
A tebe za Dan bezbjednosti ako se sjete, sjete.
http://www.youtube.com/watch?v=ymKh36HUlUM

Staro 14-11-2014, 17:53   #52
Nez
Senior

Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 753
Pohvaljen: 199
Nivo reputacije: 79
Nez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosiNez ima čime da se ponosi

Pa naravno. Kako da čovjek pita na oglasu. bolje je pitanje smaknuti na pp jer tamo je znatno lakše objasniti naivcu zašto klon kupljen na FT i korišten par mjeseci ustvari u Srbiji vrijedi skoro 3 puta više. Oglas je kako rekoh otvorena tema. A na temi se sve što nije vrijeđanje treba smatrati prihvatljivim. To daje transparentnost i sprečava valjatore da forum koriste za privatni biznis i nedozvoljenu trgovinu. I tu ne smije biti povlaštenih. Samo da dodam da ću svaki put kad naiđem na takav oglas prokomentarisati nabavnu cijenu artikla iz oglasa na temi o tom artiklu uokviru foruma. Hvala Bogu vremena imam a valjatore prezirem. A buniću se i pisati Administraciji za svaki oglas u kojem nisu navedene cijene za svaki artikal pojedinačno.

Kome se ne sviđa ima specijalizovane sajtove i portale koji se bave kupoprodajom pa nek izvole.

I da. "Juče sam došao na forum" a eto bunim se. Može mi se. Imam pravo na to.

.....
Nez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 18:55   #53
Belac
Iskusan član

Belac's avatar

Registrovan: Jun 2014
Pohvala: 73
Pohvaljen: 69
Nivo reputacije: 61
Belac je poznat svimaBelac je poznat svimaBelac je poznat svimaBelac je poznat svimaBelac je poznat svimaBelac je poznat svimaBelac je poznat svima

U opste nije problem u tome sto zele da zarade i neka zarade, niko nije blentav pa da ne proveri koliko sta kosta, znaci sami kupujemo ono sto nam odgovara.
Mene brine sto nema na forumu da se ozigosu clanovi koji nisu podobni za saradnju da ljudi nebi dovodili sebe u nezgodnu situaciju,bedak i razocarenje.
Belac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-11-2014, 18:59   #54
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 538
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Može se jim promeniti avatar u ovaj:

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 19:07   #55
Sima_Sremac
Senior

Sima_Sremac's avatar

Ili ovako nešto

A ovo za one što mučkaju sumnjive tečnosti

Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 19:12   #56
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 574
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

@Nez
Mislim da si malo neozbiljno shvatio rad uredništva na forumu.To što ti misliš da je ispravno ne znači da je uvek baš tako,svaki oglas lično pregledam,a verujem i da većina uredništva foruma takođe pregleda,dobro smo upoznati sa brojem postova forumaša i brojem oglasa svakog forumaša ponaosob.
Ti misliš da je oglas otvorena tema a ja lično mislim da je komentarisanje cene u oglasu i spam veoma nekulturno,stav uredništva odn. da se ogradim moj lični stav je da me ne intersuje cena artikla koja je postavljena u oglasu,svi smo mi ovde na forumu 18+,nismo deca i nema potrebe da nam neko kaže ovo je skupo a ovo ne,bar za toliko umemo i sami da skapiramo.
Za svaki oglas koji misliš da nije OK,imaš pravo da prijaviš Administratoru-uredništvu foruma,ali komentarisanje u samom oglasu o ceni je kao što sam već napisao jako nekulturno,ako ti se ne sviđa cena ne moraš da kupiš,jasna stvar,komentarisanjem se neće sigurno postići da cena ode dole,već će samo podstaći svađu i raspravu.

I još samo jednom da dodam,čitajte pravila foruma,forum je privatno vlasništvo a ne javni servis,forum ima pravila a pravila moraju da se poštuju.

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 19:16   #57
ferguson
Admin

Registrovan: Jun 2011
Pohvala: 965
Pohvaljen: 1,089
Nivo reputacije: 307
ferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputacijuferguson ima reputaciju

I da skratim dalje pisanje, supermod je rekao sta je imao i svako komentarisanje bice brisano uz opomenu
ferguson nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 21:16   #58
scooter
Moder

scooter's avatar

scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Vezano je za prodaju pa samo jedan kratak odgovor molim na pitanje da li član sa statusom prodavnice ima pravo da postavlja mali oglas ?

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Zahvalili :
Staro 14-11-2014, 23:02   #59
scooter
Moder

scooter's avatar

Pronašao sam odgovor .. što se mene tiče može lock

Droper narkoman.
Skraceno doper.
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Pravila Foruma, obaveštenja, pitanja > Podrška, pitanja i sugestije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:55 sati.