![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Senior
![]() Registrovan: May 2016
Pohvala: 845
Pohvaljen: 1,000
Nivo reputacije: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sve ali 24mm...Odbijam da pređem na 24mm. Ne želim da kupujem šire modove na koje ću stavljati samo šire atomizere, a na koje će uži izgledati kao usukani. Pa posle se mislim koji atomizer šrafim na koji mod da bih zadržao formu. Jedan od glavnih razloga zašto mi i KF 3 mini od 19mm sedi na klupi za rezerve i ponekad ga zavrnem "za po stanu".
Ako se ovaj ili neki sledeći pokažu kao vredni prelaska i pomeranja standarda dimenzija, onda ću pričati drugačiju priču, do tada, nek se bore za D2L vejpere i njihovu tranziciju u M2L. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#17 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 48
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Godine: 46
Pohvala: 1,741
Pohvaljen: 1,296
Nivo reputacije: 218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 43
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() |
![]()
Odlična i cena.
Sa istim zaključkom. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
Godine: 43
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
uradjen do perfekcije,sto se tice teh rešenja,zidici kod rupe za vazduh su tu da sprece spitback i poboljsaju natapanje i zbog drenaze.mislim da je pun pogodak ko ga uzme ali ja ipak uzima prime jer je još bolje teh rešen.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 590
Pohvaljen: 607
Nivo reputacije: 139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
TI zidovi ce da podignu vatu pa ce tecnost horizontalno da dolazi na grejac..A i smanjice zapreminu komore
Videcemo koliko ce to zapravo uticati na aromu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 231
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod njega me inace smara to sto svaki video traje od 45min-1h ali stvarno lepo radi svoj posao. Ovaj Ares po meni jako lepo osmisljen nista novo naravno ali ja cu ga sigurno kupiti vremenom, svidja mi se sto daju prepared coil i zicu i pise od cega je, vata i alat za motanje dodatno podrzavaju sve to, zao mi je sto nisu stavili 2mm i 2.5 mm a ne 3 koji mi uopste ne ide za mtl ali dobro to je subjektivno vec, cuje se sistanje afc cak i na videu ali nista strasno, 2 drip tipa je jos jedan plus, vidi se da su se potrudili cak i da izbacuju DTL verziju.. mada cini mi se sa su sa svim tim ostalim stvarcicama koje daju hteli da skrenu paznju sa samog atomizera koji je maltene copy paste sa sirenom 2.. a ja posto je nemam verovatno cu kupiti ares kad bude prilike( finansija ) ��
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 46
Pohvala: 1,504
Pohvaljen: 827
Nivo reputacije: 163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Off-topic..
Ja duža videa gledam na 1.5x speed (ima 1.25, 1.5 i 2.0x, pod Menu).. i brzo prođe taj "sat" ![]() Tip.. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Nivo reputacije: 370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nema prst gore i dole na kraju recenzije
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk |
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#27 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 11,700
Pohvaljen: 16,640
Nivo reputacije: 2708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa nije TOLIKO jadan 😊
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]()
Ma savršen je,isti sirena
![]() Sa poklopcem od Capitan Pravi intelektualni rad Sent from my GT-S7560 using Tapatalk |
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 1,742
Pohvaljen: 2,132
Nivo reputacije: 302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
filozofiraju previse PBusardo i Dimitris, izmislili kopirali siren v2, kako ih nije sramota, pa stvarno me nerviraju, sigurno necu da kupim nesto sta vec imam [siren v2]
bas me interesuje sta ce da izmisle sledece, kayfun.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|