![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2020
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Kupih prvi elektricnu cigaretu u umbreli neki aio posto sam lenj covek
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 182
Pohvaljen: 873
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a koji je aio u pitanju....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Nov član
![]()
Model se zove bas UMBRELLA AIO
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Senior
Nivo reputacije: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
to je joyetech sa cubis grejacima....prilicno los u odnosu na to sta sad moze da se kupi....
ili vuces mnogo jako ili nije dovoljna snaga koju koristis....a posto tu ne mozes nista da promenis po pitanju snage onda probaj da ne vuces kao "lud", al nemoj ni da mrljavis.......neces povlaciti kondenz i bice ti toplija para....obrnuto od cigarete...sporije povlacenje daje topliju i guscu paru. jedino 0,6oma grejaci valjaju da daju iole pristojnu aromu ali u tim tankovima se pravi vazdusni dzep ispod grejaca (oko njega) i ne moze tecnost da ga natopi pa vrlo lako grejaci zagore a za 3600 din si mogao obaviti mnogo bolju kupovinu... |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Nov član
![]()
Hvala sporije povlacenje je dosta pomoglo
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
![]()
To i jeste klasicna greska...
Dacu sto manje para jer mislim da necu uspeti a onda i ne uspe jer je kupio neko sr...e... Bolje je informisati se...odvojiti para koliko bi dao za mesec dana na cigarete i kupiti nesto sto je dobro... Skupo ne znaci automatski dobro, moze i za relativno malo para da se kupi nesto sto ce coveka odvojiti od cigareta... Stoji to da pocetnik bas nema predstavu o tome kako bi trebalo da bude koja aroma ali ne treba davati pare nepotrebno (mada sam ja poslednji koji bi trebalo nesto da kazem o bezrazloznim kupovinama...al to mi je sad vise hobi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Nov član
![]()
Hvala na savetima. Generalno sam dva dana citao forum i dosao do tolikog broja informacija da sam na kraju poludeo i otisao u prvu radnju uzeo nesto za pocetak da probam.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 17
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Uzgred, hasisar koji usnik koristiš? Trebalo bi da si uz AIO dobio onaj sa spiralom, to može da pomogne. Isto tako, povremeno uzmi parče maramice ili toalet papira, proguraj kroz usnik da pokupi kondenz ili nakupljenu tečnost. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|