![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Oct 2012
Pohvala: 24
Pohvaljen: 35
Nivo reputacije: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Korisitim atomizer Hellvape Fat Rabbit Solo RTA i svoj problem sam opisao u sledecoj temi
https://www.e-cigserbia.com/showthre...ewpost&t=54743 Koristio sam grejace Wotofo Tri Core Fused Clapton. E sada moram probati sa grejacima od 4-4.5 mm , gotove grejace nisam nasao paa bi morao sam da ih napravim, e sada ono sto me interesuje je koju zicu uzet ? Svaka prepopruka dobrodosla i unapred sam zahvalam svima na pomoci |
Karate klub "Dusan Stanickov" Sombor
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 40
Pohvaljen: 255
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako je problem da i dalje da curi pa zbog toga hoces vece grejace, uzmi bilo kakvu zicu pa ga zamotaj.
Ili ako imas gotove grejace sa duzim nogicama, ali manjeg precnika odmotaj ih, pa ih zamotaj na precnik koji ti treba. Posto eksperimentises obicna zica 22 - 24 AWG kantal ili bilo koj materijal koji preferiras i zdravo djaci. Pa, ako tj. kada ga savladas sa regularnom zicom, onda juri neke egzotike, ako ti je znacajna razlika u ukusu ili dozivljaju generalno. Ako pravis tekucine sam, zamuti neke 70/30 i 80/20, mozda ti i to pomogne. Po 10-15ml, cisto probe radi. Svako ima neki/e atomizer/e sa kojima se mucio. Meni je krv popio OBS Nano Engine. A sa drugim ljudima koji su ga koristili kada sam pricao, njima radio bez problema. Isto i In'Ax kartomizer....kuku..... |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|