![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1756 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 43
Pohvala: 338
Pohvaljen: 280
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je bilo koja kolicina nikotina pocela da grebe grlo pre oko dve godine. Sad je doslo dotle da nikotin ne stavljam uopste u tecnosti (max VG vec 3+ godine). I PG mi je grebao grlo. Na kraju cu prestati da parim pa sta bude...
|
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 40
Pohvaljen: 255
Nivo reputacije: 56 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da nisi razvio samom sebi alergiju na nikotin?
Mozda si labilan u tom smislu. Imam drugara koji tako malo malo samom sebi razvija alergije, jer em preteruje sa stvarima, em ima sklonosti ka alergijama. Los gen, ridj covek, sta da ti kazem. Btw, odlican avatar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Senior
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam strucan da ti odgovorim, samo kazem kako je. Probao sam cak i da koristim nic salts, reko ajd da vidim mozda bude bolje sa time - djavola, jos gore, ne parivo skroz (meni) odma napad kaslja i igle u grlu. Menjao sam i proizvodjace sirovina, sve isto.
Jedino sto malo pomaze je stariji mod koji nema super nove cipove i regulacije vec obican VV/VW i to mi je parljivije, a vaporeso eno ga u fioci, DNA sam prodao i bla bla. Sad jos samo da se vratim na Kanger Pro Tank i 1.2mm grejace ![]() PS. Hvala. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2013
Pohvala: 77
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() |
![]()
Ja sam na protanku 2,odkad je izasao.Nisam trazio bolje i ok mi je.1,5 oma i guraj.Ne pusim od 2013.60/40 pg vg.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Cao narode, krenuo sam da parim pre tacno 20 dana i prvih mozda 10-13 dana je sve bilo ok medjutim od tada krece problem plitkog disanja, nemam daha, ne mogu da udahnem duboko i to mi stvara anksioznost i generalno neraspolozenje. Imam utisak da je situacija ujutru bolja (kapiram zbog nocne pauze) ali u principu bas me nervira i vratio sam se na cigare danas, ne mogu da funkcionisem ovako bez daha.
Inace imam 32 god, pusio sam aktivno paklu dnevno sigurno 14-15 godina. Trenutno sam na 6mg nikotina, KTS Parliament i Cohiba, 50/50, 0.8ohm, mtl, zenith ii. odgovara mi aroma, odgovara mi th, odgovara mi kolicina nikotina (ne treba mi cigaara)... Ma sve mi je super zaista samo me ubi taj kratak dah... Ima li neko neku ideju sta se desava? ![]() EDIT: Zaboravih da naglasim da nemam nikakvih drugih nuspojava sto ljudi pominju, cesanje, bol u plucima, kasljanje, kijanje, grebanje grla itd itd... Nista. Samo kratak dah. 10 dana nisam udahnuo ko covek punim plucima, uzas... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,336
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ćao @Lucky1871, ja parim već 10-tak godina (valjda) od čeka 80% mtl. Taj osećaj kratkog daha mi se dešavalo generalno uvek kad sam imao previse nic. u dtl režimu ili pri chainvaping-u kad sam pario mtl. Možda možeš da probaš sa malo manje nic ako ostaneš na mtl ili da probaš mtl stil ( ja npr. sam već godinama na 6mg ali mtl).
Malo moraš eksperimentisati, ipak, jer si tranzicioni deo sa pljuga na vape obavio, greota je da se sad vratiš. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 ![]() |
![]()
Ja sam sada na mtl i nic 6mg, jedinmo da spustim na 3... Imam osecaj da nije do nikotina, ja sam cigare pusio kao smuk, sigurno sam i preterivao nekada a nikada mi se slicno nije desilo, od nikotina je obicno ubrzan rad srca, znojenje i tresu mi se ruke itd.
Imam utisak da je neka supstanca koja mi smeta ali ne znam koja. Probacu da izbacim aromu i PG skroz, probacu cist vg (i ono malo pg sto ide uz nikotin jer mi je nikotin u pg-u) tj 95% vg sa 0.3 coilom dtl da vidim sta ce biti. Samo prvo da mi prodje ovo... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Senior
![]()
Meni to bude od specificinih aroma. Neke arome prosto ne mogu da parim, ili me dave kao tebe, ili mi suse grlo abnormlano ili nesto trece. Probaj da kupis neku FlavorArt aromu/tecnost pa vidi sa time.
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1764 | |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 640
Pohvaljen: 513
Nivo reputacije: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Moguce da sve uopšte nema veze sa el cig, nego povremena aknksioznost. Sent from my FNE-NX9 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Lucky1871
Moje subjektivno mišljenje je da je to prolazna faza čišćenja organizma/pluća. Nadam se da nisi zaboravio piti više vode! A može biti i od aroma. Probaj neki stariji proveren proizvođač FlavourArt, TPA, .. ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|