Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 19-12-2022, 14:33   #1756
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 43
E-cig: Dvarw FL, Ehpro TRUE
Pohvala: 338
Pohvaljen: 280
Nivo reputacije: 98
Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Ima li neko bilo kakvih smetnji?

Meni je bilo koja kolicina nikotina pocela da grebe grlo pre oko dve godine. Sad je doslo dotle da nikotin ne stavljam uopste u tecnosti (max VG vec 3+ godine). I PG mi je grebao grlo. Na kraju cu prestati da parim pa sta bude...

motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
Marko021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-12-2022, 19:04   #1757
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Registrovan: Sep 2018
E-cig: Billet Box
Pohvala: 40
Pohvaljen: 255
Nivo reputacije: 56
cebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosi

Da nisi razvio samom sebi alergiju na nikotin?
Mozda si labilan u tom smislu.

Imam drugara koji tako malo malo samom sebi razvija alergije, jer em preteruje sa stvarima, em ima sklonosti ka alergijama.
Los gen, ridj covek, sta da ti kazem.

Btw, odlican avatar
cebzab nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-12-2022, 19:29   #1758
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi

Nisam strucan da ti odgovorim, samo kazem kako je. Probao sam cak i da koristim nic salts, reko ajd da vidim mozda bude bolje sa time - djavola, jos gore, ne parivo skroz (meni) odma napad kaslja i igle u grlu. Menjao sam i proizvodjace sirovina, sve isto.
Jedino sto malo pomaze je stariji mod koji nema super nove cipove i regulacije vec obican VV/VW i to mi je parljivije, a vaporeso eno ga u fioci, DNA sam prodao i bla bla. Sad jos samo da se vratim na Kanger Pro Tank i 1.2mm grejace Mozda i uradim to, bitno mi je da se nesto uvlaci i prevrce po prstima.

PS. Hvala.

Staro 21-12-2022, 06:13   #1759
zeljkoduda
Iskusan član

Registrovan: Aug 2013
Pohvala: 77
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 46
zeljkoduda je na dobrom putuzeljkoduda je na dobrom putu

Ja sam na protanku 2,odkad je izasao.Nisam trazio bolje i ok mi je.1,5 oma i guraj.Ne pusim od 2013.60/40 pg vg.
zeljkoduda nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2023, 01:15   #1760
Lucky1871
Nov član

Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1
Lucky1871 je na dobrom putu

Cao narode, krenuo sam da parim pre tacno 20 dana i prvih mozda 10-13 dana je sve bilo ok medjutim od tada krece problem plitkog disanja, nemam daha, ne mogu da udahnem duboko i to mi stvara anksioznost i generalno neraspolozenje. Imam utisak da je situacija ujutru bolja (kapiram zbog nocne pauze) ali u principu bas me nervira i vratio sam se na cigare danas, ne mogu da funkcionisem ovako bez daha.

Inace imam 32 god, pusio sam aktivno paklu dnevno sigurno 14-15 godina.

Trenutno sam na 6mg nikotina, KTS Parliament i Cohiba, 50/50, 0.8ohm, mtl, zenith ii.
odgovara mi aroma, odgovara mi th, odgovara mi kolicina nikotina (ne treba mi cigaara)... Ma sve mi je super zaista samo me ubi taj kratak dah...

Ima li neko neku ideju sta se desava?

EDIT: Zaboravih da naglasim da nemam nikakvih drugih nuspojava sto ljudi pominju, cesanje, bol u plucima, kasljanje, kijanje, grebanje grla itd itd... Nista. Samo kratak dah. 10 dana nisam udahnuo ko covek punim plucima, uzas...
Lucky1871 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2023, 09:15   #1761
nikolaang
Veteran

nikolaang's avatar

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,336
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 306
nikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputaciju

Ćao @Lucky1871, ja parim već 10-tak godina (valjda) od čeka 80% mtl. Taj osećaj kratkog daha mi se dešavalo generalno uvek kad sam imao previse nic. u dtl režimu ili pri chainvaping-u kad sam pario mtl. Možda možeš da probaš sa malo manje nic ako ostaneš na mtl ili da probaš mtl stil ( ja npr. sam već godinama na 6mg ali mtl).
Malo moraš eksperimentisati, ipak, jer si tranzicioni deo sa pljuga na vape obavio, greota je da se sad vratiš.

nikolaang nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2023, 09:47   #1762
Lucky1871
Nov član

Registrovan: Jul 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1
Lucky1871 je na dobrom putu

Ja sam sada na mtl i nic 6mg, jedinmo da spustim na 3... Imam osecaj da nije do nikotina, ja sam cigare pusio kao smuk, sigurno sam i preterivao nekada a nikada mi se slicno nije desilo, od nikotina je obicno ubrzan rad srca, znojenje i tresu mi se ruke itd.
Imam utisak da je neka supstanca koja mi smeta ali ne znam koja.
Probacu da izbacim aromu i PG skroz, probacu cist vg (i ono malo pg sto ide uz nikotin jer mi je nikotin u pg-u) tj 95% vg sa 0.3 coilom dtl da vidim sta ce biti. Samo prvo da mi prodje ovo...
Lucky1871 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2023, 09:55   #1763
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Meni to bude od specificinih aroma. Neke arome prosto ne mogu da parim, ili me dave kao tebe, ili mi suse grlo abnormlano ili nesto trece. Probaj da kupis neku FlavorArt aromu/tecnost pa vidi sa time.

Zahvalili :
Staro 05-08-2023, 10:37   #1764
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 640
Pohvaljen: 513
Nivo reputacije: 127
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Lucky1871 Vidi poruku
Ja sam sada na mtl i nic 6mg, jedinmo da spustim na 3... Imam osecaj da nije do nikotina, ja sam cigare pusio kao smuk, sigurno sam i preterivao nekada a nikada mi se slicno nije desilo, od nikotina je obicno ubrzan rad srca, znojenje i tresu mi se ruke itd.
Imam utisak da je neka supstanca koja mi smeta ali ne znam koja.
Probacu da izbacim aromu i PG skroz, probacu cist vg (i ono malo pg sto ide uz nikotin jer mi je nikotin u pg-u) tj 95% vg sa 0.3 coilom dtl da vidim sta ce biti. Samo prvo da mi prodje ovo...
Pa 3mg na DL je poprilično
Moguce da sve uopšte nema veze sa el cig, nego povremena aknksioznost.

Sent from my FNE-NX9 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-08-2023, 11:12   #1765
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

@Lucky1871
Moje subjektivno mišljenje je da je to prolazna faza čišćenja organizma/pluća.

Nadam se da nisi zaboravio piti više vode!

A može biti i od aroma. Probaj neki stariji proveren proizvođač FlavourArt, TPA, ..

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-08-2023, 11:18   #1766
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 640
Pohvaljen: 513
Nivo reputacije: 127
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

@Lucky1871
Koliko mililitara potrosis dnevno?

Sent from my FNE-NX9 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 23:07 sati.