![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,643
Pohvaljen: 1,884
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nije na odmet
|
KLEPTO-BIZNIS D.O.O.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 931
Nivo reputacije: 184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prvi deo razgovora je upravo ono o čemu ja vodim računa zadnjih 2 godine.Ograničenje od 4,2V bez boost chipa je veliki problem za svakoga kome je potrebno i 3,7V-3,8V.Nisu pomenuli da čak i tih max 4,2V nisu konstantni jer kako se baterija prazni ti dobijaš isto toliko volti koliko je u bateriji.To sam prvi put provalio kod Geek vape Lucid moda jer u njemu je chip koji radi na tom principu.Dešava se da na 60% napunjenosti baterije ja ne dobijam dovoljno snage jer na osnovu otpora i podešenih wati meni je potrebno 3,85V,a baterija je na 3,65V i samo toliko je u mogućnosti da isporuči.Zbog uštede od 0,50$ kompanije izbacuju lošije uređaje.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Među prvima sam imao Lucid, dobio sam na nagradnoj igri.
Bio sam ubeđen da ima step up converter kao svaki normalan mod. Na više mesta su pomenuli da je to isti kod svih GeekVape proizvoda - advanced AS chipset, samo je displej i firmver promenjen.. [maksimalni izlazni napon ne pišu nigde] Mod je pravljen od legure magnezijuma, plastike i tvrde gume, ergonomski mi baš odgovarao/legao, 74 grama, ' Pico stil ', atomizeri do 25 mm, čelični poklopac za bateriju, stvarno sve kul.. Kad sam stavio micro clapton coil od 1.4 Ω, namestio 16 W za moj restriktivni DL: Ogromno istripovanje ! ![]() Ekstra uređaj postao obično srańe. Šlag na torti je bila provera TCR vrednosti; brojke su značajno veće od standardnog ![]() Tako sam prodao da sam upario(napravio komplet) sa GeekVape Ammit 22 atomizerom uz koje sam dao razne grejače niskog otpora koje rade na manjim snagama (15 - 30 W), plus sam poklonio jedan KangerTech MTL atomizer. [na neki način sam osetio krivicu da mod ' nije kompletan' ] Važno da sam hteo zadržati do kraja života, ali ovaj neočekivan nedostatak ga odmah poslao sledećem vlasniku ![]() Kod Voopoo Vinci sam već znao, očekivao, i smislio rešenje sa paralelnim grejačima. PS: Da, po mom subjektivnom mišljenju jedan redovan mod sa jednom baterijom za prosečne i napredne korisnike mora imati buck & boost (step-down i step-up konverter) ![]() Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
baterije, punjenje baterija |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|