![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1261 |
|
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 48
Pohvala: 1,622
Pohvaljen: 1,064
Nivo reputacije: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strašno.
![]() Kupio Ciga mirišljave kondome sa ukusima kojekakvih voćki. Rešio da se igra s' Ciganku,pa uveče kad su legli,ugasio svetlo i kaže joj: -"Ajd' da pogodiš koja je voČka kad metem kurton!" -"Kis'o kupus!"- kaže Ciganka. -"Ćekaj,***** ti mater,nisam još ni met'o!" Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,118
Pohvaljen: 2,686
Nivo reputacije: 401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobio Mujo na lottou i dolazi kući i saopštava Fati:
- Fato bona, dobio sam na lottou! - Koliko je to para? - 350.000 evra. Fata se uhvati za srce i padne dole na pod mrtva. Gleda je Mujo pa kaže: - Kad te hoće, stvarno te hoće. |
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretne Haso Muju u gradu pa se iznenadi:
- Jarane, otkud tebe, zar nisi na poslu? - Ma, ja sam ti tamo kao neki Bog! - Kako to misliš? - Svi znaju da postojim ali me još niko nije video! |
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Veteran
Cula plavusa, da pre i posle jela moras ruke prati nemoj na to da te opominje mati
Dosla kuci, i kaze muzu Pre i posle seksa moras ga prati nemoj na to da te opominje mati |
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je ovaj corona virus opasniji od HIV-a.
Od HIV-a mogu da se razbole oni koji imaju seks. Od corone mogu da se razbolim i ja ... |
|
Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
|
|
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 48
Pohvala: 3,498
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zvoni neko sandri africi na vrata
kaze sandra - momenat ,obucena sam
|
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2014
Godine: 50
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Не слушайте тех, кто говорит дурно о других и хорошо о вас! Л.Н.Т.
|
|
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Veteran
Mujo pita Hasu:
• Da li u škole treba uvesti seksualno vaspitanje? Haso: • Ne bi škodilo ali bez domaćih zadataka! |
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 24 ![]() |
koji je najkraci put u ludnicu?
pa skrenes odma
|
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#1273 |
|
Senior
Pohvala: 1,463
Pohvaljen: 486
Nivo reputacije: 113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravnik zadruge velika vlast u selu,osilio se i niko mu nista ne moze. Cesta mu je uzrecica da je je*em ili da ga je*em. Posao upravnik malo u setnju pa sretne Mujinoga sina:
- "Gdje ti je babo da ga je*em?" - "Otisao u selo druze upravnice." - "A mater ti ostala kuci da je je*em?" - "Kuci je!" - "A gdje si ti poso mali da te je*em?" - "Po ovce druze upravnice." - "A koliko ih imas?" - "Oko stotinu da ih je*es druze upravnice." (Sorry na psovanju ali oplakah )
|
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|